IKEA Festival Collectie 2017

IKEA Festival Collectie 2017

Ikea Festival Collectie 2017 - Ikea Spridd Collectie, Design Kit Neale - Festivaltenten, Thermosflessen en Lampionnen - MEER Ikea Trends... (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Het is wat vroeg, maar IKEA is met de nieuwe SPRIDD limited collectie klaar voor het komend festivalseizoen.

Na eerder met modeontwerpers Katie Eary en Walter Van Beirendonck te hebben samengewerkt, is het woonwarenhuis nu in zee gegaan met de Britse fashiondesigner Kit Neale. Hij liet zich inspireren door jongerencultuur en diverse muziekstijlen van het festivalleven. De SPRIDD limited collectie bestaat uit knallende prints die vertrouwde en nieuwe IKEA producten een verrassend karakter geven: van festivaltenten, thermosflessen en plunjezakken tot kommen en mokken. De SPRIDD limited collectie is vanaf februari 2017 verkrijgbaar.

Primeur: festivaltent
Hij is klein, opvallend en superlicht: de SPRIDD tent is de perfecte partner tijdens je favoriete festival. De tweepersoonstent is een echte IKEA primeur en een collector’s item voor fanatieke festivalgangers. De tent beschermt je tegen muggen, wind en regen zodat je rustig kan slapen. Verkrijgbaar in de te gekke designs van modeontwerper Kit Neale die je op een drukke festivalcamping goed kan herkennen.

Ikea Festival Collectie 2017 - Ikea Spridd Collectie, Design Kit Neale - Festivaltenten en Thermosflessen in Wit en Zwart Kleur. (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Hippe plunjezak
Deze limited collectie is voor iedereen die liever op pad is dan thuis zit. Want waarom zou geweldig design altijd binnen moeten blijven? De handige SPRIDD plunjezak kan overal mee naartoe. De opbergvakken in de plunjezak zorgen ervoor dat je spullen makkelijk terugvindt.

Warm drinken
De SPRIDD thermosfles is naast de tent en plunjezak je volgende must have voor komend festivalseizoen. De stalen fles ziet er fantastisch uit en houdt bovendien je drinken lekker warm. Je hoeft namelijk niet de hele dop eraf te halen om in te schenken.

Ikea Festival Collectie 2017 - Ikea Spridd Collectie, Design Kit Neale - Borden Kommen en Mokken. (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Komische mokken
Een grappig getekende neus, inktvlekken, bergen, planeten en kometen: de SPRIDD mokken toveren binnen mum van tijd een glimlach op je gezicht. Precies zoals Kit Neale het bedoeld heeft. Zo smaakt een kop thee, koffie of warme chocomel net even beter.

Kom, kom, kom, kom
Je kan nooit genoeg kommen in huis hebben. Bijvoorbeeld om lekker yoghurt of soep uit te lepelen, voor hapjes bij de borrel of als decoratie. De SPRIDD kommen hebben allemaal een opvallend design met op de bodem een verassende print. Ze zijn bovendien gemaakt van extra sterk porselein en gaan dus lang mee.

Ikea Festival Collectie 2017 - Ikea Spridd Collectie, Design Kit Neale - Kleurrijke Kussens en Kussenovertrekken. (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Details in design
Het SPRIDD kussenovertrek heeft verschillende verrassingen voor je in petto. Kit Neale vertelt: “Bekijk het kussen maar eens goed. Van dichtbij kan je duizelingwekkende details ontdekken, zoals de rubberachtige materialen en andere trucs in de prints. Het blijft me verbazen!”

Zak maar lekker onderuit
De SPRIDD limited collectie is geïnspireerd op jongerencultuur en muziekstijlen. Dus geef je JORDBRO zitzak een geheel eigen look met één van de vier zitzakovertrekken in relaxed zwart-wit of juist knallende kleuren. Zo kan je heerlijk chillen met je favoriete muziek in je oren. Bron: Ikea.nl

Google+