Industriele Kapstok van Steigerbuis en Steigerhout

Steigerbuis Kapstok Vintage

Kapstok Vintage van steigerbuizen en steigerhout met industriële look van Design85 – MEER interieur inspiratie… (Foto Design85  op DroomHome.nl)

In vrijwel iedere hal, gang of entree tref je een kapstok aan. Een meubel dat je in sommige gevallen bijna niet ziet omdat hij bedolven wordt onder jassen, tassen, jacks, sjaals en wat je er maar aan kwijt wilt. En daar heb je dan meteen het probleem, want wanneer je kapstok er zo uitziet is het lastig zoeken naar je favoriete sjaal of jas, en altijd wanneer je die ene jas hebben wilt hangt hij onderop! Daar is een heel eenvoudige oplossing voor en die vind je bij Design85.nl. Een kapstok van steigerbuizen en steigerhout. En dan wel in stijl!

Uiteraard hebben we verschillende ontwerpen. Van enkel steigerbuizen tot heel uitgebreide kapstokken met diverse schappen en haken. Zodat je niet alleen je jassen kunt ophangen, maar ook je tassen en schoenen een mooie plek kunt geven. Graag willen we dan ook de Steigerbuis Kapstok Vintage aan jullie voorstellen.

Door de unieke zwarte steigerbuizen met standaard 6 ruime haken heb je genoeg ruimte om je favoriete jassen, jacks en sjaals op te hangen. En door de handige schappen van steigerhout voorzien van een zwarte wax heb je ruimte genoeg voor je tassen, schoenen en andere accessoires. Hij ziet er niet alleen fantastisch uit, hij is ook nog eens ontzettend praktisch. Je hal is meteen mooi opgeruimd en jij maakt een verpletterende indruk op je gasten wanneer ze hun jas op willen hangen! Bron: Design85.nl - Maatwerk mogelijk.

Google+