Interieur Inspiratie: Robuuste Stijl In Elke Ruimte Van Je Huis

Robuuste Stijl In Elke Ruimte Van Je Huis

Woontrend - Interieur Inspiratie: Robuuste Stijl In Elke Ruimte Van Je Huis – Stoere Hout met Staal Eettafels en Salontafels in de Woonkamer en Woonkeuken. (Foto Tabledusud.nl  op DroomHome.nl)

Stoer en sturdy, zo wil je iedere ruimte in het huis inrichten. Er gelden echter enkele regels voor het realiseren van zo’n robuuste interieurstijl. Denk aan: ruwe materialen, zichtbare elementen en natuurlijk … een stenen muur.

Laat je inspireren door de volgende robuuste en semi-industriële woonideeën, verdeeld over de kamers in het huis.

Creëer één Ruimte van Woonkamer en Keuken
Door de keuken bij de woonkamer te betrekken creëer een mooie grote ruimte waarin heel veel gebeurd en grote robuuste meubels een mooie plek kunnen krijgen. Bij Tabledusud.nl maken ze zich sterk voor stoere eettafels en bijpassende salontafels van hout en staal, die tegen een flink stootje (lees: gezin of groep vrienden) kunnen. Omdat we niet allemaal in een loft of fabriekspand wonen, kunnen we wel de sfeer oproepen met hout en bakstenen-look behang. Vergeet de oud-lijkende Perzische tapijten en verwassen kleden op de vloer niet.

Woontrend - Interieur Inspiratie: Robuuste Stijl In Elke Ruimte Van Je Huis – Stoere Beton Vloeren en Muren met Wastafelkranen uit de Muur in de Badkamer. (Foto Hotbath Buddy Wastafelmengkraan 005  op DroomHome.nl)

Beton in de Badkamer
Waren eerst de oude badkuipen op pootjes in zwang, nu gaan we een flinke stap verder met beton als interieur-focuspunt in de badkamer. Naast een echt betonnen vloer of beton look-a-like tegels, krijgen de muren ook een make-over met beton effect stuc. Om de industriële no-nonsense woonstijl door te voeren maken wastafelkranen die rechtstreeks uit de muur komen het helemaal af.

Stoere Romantiek in de Slaapkamer
In de slaapkamer mag het er wat minder robuust aan toe gaan, maar wat is er nou romantischer dan slapen in een ‘oud’ pand met verweerde stenen-behang en houtblokken die eerst dienen als nachtkastje en daarna verdwijnen in de open haard. Geniet van vachtjes als vloerkleden naast het bed.

Praktische Inloopkast
Als we de ruimten in een huis bespreken hebben we het altijd over de woonkamer, keuken, badkamer, etc. Maar de nieuwe en meest gewilde stijltrend : een geweldige inloopkast, vraagt om een kamer voor zichzelf. De super inloopkast is een goed georganiseerde en sobere ruimte waarin de schoenen en kleding in al hun pracht en praal kunnen shinen!

Google+