Ariadne at Home Huis | Pittig Wit & Snufje Rood Kleur Interieur!

Ariadne at Home New England Interieur

Pittig Wit met Snufje Rood in Woonbeurs Amsterdam Huis

Ariadne at Home New England Huis Interieur in Kleur Wit met Rood Accent Poederkleuren - Romantische Eethoek & Woonkamer met XXL Bank, is een Ariadne st Home Bank Speciaal Gemaakt door Meubitrend (Foto Ariadne at Home Interieur, Woonbeurs Amsterdam door DroomHome.nl)

Ariadne at Home New England DroomHuis

Welkom in het Ariadne at Home huis in een romantische New England woonstijl op de Woonbeurs Amsterdam!  De inspirerende New England-stijl is kenmerkend voor de Amerikaanse East-Coast. Heerlijk buiten wonen in sprankelend wit met een snufje rood in al haar tinten. Het heerlijke, grote Ariadne woonhuis heeft een grandioze woonkamer en sfeervolle eetkamer & eethoek.

De XXL Ariadne at Home bank is speciaal gemaakt door Meubitrend met katoen linnen stof Montero en persoonlijke stofknopen. De eettafel Stockholm is van Het Kabinet. Lamp Trunk is gemaakt van Abaca touw. Kleurverloop van Designers Guild gordijnstof Saraille laat de wand en vloer in elkaar overlopen!

Ariadne at Home New England Huis Interieur in Kleur Wit met Rood Accent Poederkleuren - Romantische Woonkamer met Grote Ariadne at Home Keuken in Kalkwitte Kleur, Mandemakers Keukens - LEES MEER... (Foto Ariadne at Home Interieur, Woonbeurs Amsterdam door DroomHome.nl)

Ariadne at Home Woonkamer & Woonkeuken

Op de witte Ariadne bank met knopen in rood tinten liggen verschillende vormen en maten zijden en linnen kussens van o.a Tine K Home en Bart Brugman. De parket vloer in het hele huis is van Quick Step Parquet Castello Eik Polair Mat. Vanuit de huiskamer heb je een kijkje in de Ariadne at Home keuken.
 
Ariadne at Home New England Huis Interieur in Kleur Wit met Rood Accent Poederkleuren - Grandioze Ariadne at Home Keuken in Kalkwitte Kleur met 6cm Dik Beton Werkblad, Smeg Inbouwapparatuur & Dornbracht Kranen, Verkrijgbaar bij Mandemakers Keukens - LEES MEER... (Foto Ariadne at Home Interieur, Woonbeurs Amsterdam door DroomHome.nl)

 Ariadne at Home Keuken

De Ariadne at Home keuken is een lichte keuken gemaakt van o.a. massief hout in een matte kalk witte kleur.  De Ariadne keuken bestaat uit een rechte L vom met vrijstaand spoeleiland, waar 3 kasten in verwerkt zijn. Dornbracht muurkranen Het keuken werkblad is van 6cm beton. De keukenapparatuur is van Smeg.

Naast een brede gaskookplaat is er ook een 90cm brede oven ingebouwd in een tegel wand. Tegel Voque wit mat van Ben Sanitair. De vriezer en koelkast zijn ingebouwd in de hoge kasten. Ariadne at Home keuken exclusief verkrijgbaar bij Mandemakers Keukens.

Ariadne at Home New England Huis Interieur in Kleur Wit met Rood Accent Poederkleuren - Old Basics Gestapelde Kasten & Warm Middelpunt van de Woonkamer de Cookstove Kachel met Oventje en Bijzondere Tegel Behang Merci Brooklyn Tins 02 - LEES MEER... (Foto Ariadne at Home Interieur, Woonbeurs Amsterdam door DroomHome.nl)

 Ariadne Woonkamer Meubels

Hoe kan het dat zoveel wit in het interieur met een tikkeltje rood zo'n warme uitstraling kan hebben? Verf de muren in een off-white van Histor Velvet Touch verf en veel brocante woonaccessoires maken het af! De Old Basics dichte en open kasten zijn op elkaar gestapeld. De Cookstove kachel met een oventje pronkt tegen het bijzondere tegel vliesbehang Merci Brooklyn Tins 02. Twee dressoirs aan weerszijden van de kachel geeft symmetrie in het interieur. Draad mand voor houtblokken is van Madam Stoltz.

Ariadne at Home New England Huis Interieur in Kleur Wit met Rood Accent Poederkleuren - Romantische Ariadne at Home Slaapkamer met Combitex Wiegje voor de Kleine - LEES MEER... (Foto Ariadne at Home Interieur, Woonbeurs Amsterdam door DroomHome.nl)

Ariadne at Home Slaapkamer & Kinderkamer

Is dit geen liefdevolle slaapkamer? Opzij van het Ikea bed hangt een uiterst schattig oude wieg met nieuwe bekleding van Combitex. De Ariadne slaapkamer heeft een spannend interieur van stoer metaal, sterk hout en zacht textiel als het beddengoed en gordijnen. Geborduurd Ariadne at Home beddengoed van Beddinghouse.

In het wiegje is het beddengoed en dekentjes van Klein Design Hoorn. Quip & Co rode metalen stoel naast het Madam Stoltz tafeltje met Vivre Authentiek spiegel. Alle bandjes en kantjes zijn van Ottomania.

Ariadne at Home New England Huis Interieur in Kleur Wit met Rood Accent Poederkleuren - Romantische Ariadne at Home Badkamer met Vrijstaand Bad en Inloopdouche van Brugman Keukens - LEES MEER... (Foto Ariadne at Home Interieur, Woonbeurs Amsterdam door DroomHome.nl)

Ariadne at Home Badkamer

De Ariadne at Home badkamer op de Woonbeurs Amsterdam heeft een inloopdouche en een vrijstaande bad in de badkamer annex slaapkamer suite. De tegels op de muur zijn tegel Voque wit mat en de koraalrode vloertegels Cemento Rosso van Ben Sanitair. Hang de kroonluchter wel hoog genoeg voor de spatzone. Hamamdoeken, handdoeken en manden zijn van Ottomania. Eigen idee voor kant print op glazen douchewand. Deze prachtige Ariadne badkamer van Ben Sanitair is exclusief te verkrijgen bij Brugman Keukens & Badkamers.

Google+