Climax - Histor Kleur van het Jaar 2018

Histor Introduceert Climax als Kleur van het Jaar 2018

Histor Kleur van het Jaar 2018: Climax – Diep grijze interieur kleur – MEER Kleur – Interieur inspiratie… (Foto Histor  op DroomHome.nl)

Histor lanceert vandaag de Kleur van het Jaar 2018: Climax. De kleur is een diepgrijze tint met een warme ondertoon en heeft een klassieke en tijdloze uitstraling.

De eigenschappen van de kleur symboliseren de hectische tijd waarin we leven en de zoektocht naar nieuwe onderlinge verbondenheid met de wereld en met elkaar. Climax is gekozen door een team internationale kleurspecialisten en past perfect binnen de vier kleurtrends die Histor heeft ontwikkeld voor 2018: Stilte, Droom, Essentie en Lef.

Saskia Huiting, Histor stylist en trendwatcher: “De kleurtrends komen voort uit een wereldwijd trendonderzoek dat ieder jaar wordt uitgevoerd, waarbij onder andere gekeken wordt naar maatschappelijke en culturele trends. Bij Climax, de Histor Kleur van het Jaar 2018, komen twee klassieke tinten – zwart en indigo/blauw – samen. De tint zwart biedt geborgenheid en rust in een wereld waarin we continu met informatie overspoeld worden. De kleur indigo/blauw straalt vertrouwen, wilskracht en hoop uit”.

Histor Kleur van het Jaar 2018: Climax – Diep grijze interieur kleur. (Foto Histor  op DroomHome.nl)

De Histor kleurtrends: Stilte, Droom, Essentie en Lef
Climax is een kleur die zich aanpast aan haar omgeving en in verschillende settings andere kanten van zichzelf laat zien, dit zie je terug in de Histor kleurtrends van 2018. Zo heeft de Kleur van het Jaar ook een bescheiden kant waarmee het een mooie, neutrale achtergrond vormt en andere kleuren de hoofdrol laat spelen. De kleur Climax versterkt in elke trend het karakter en verbindt de verschillende paletten met elkaar. Met de vier kleurtrends speelt Histor in op de recente ontwikkelingen in de wereld: Stilte, Droom, Essentie en Lef.

Google+