Flexa Kleur van het Jaar 2015: Koper Oranje!

Flexa Kleur van het Jaar 2015: Koper Oranje

Interieur Kleur Koper Oranje in Huis

Kleur & Interieur 2015 – Flexa Kleur van het Jaar 2015: Koper Oranje  – Koper & Oranje Kleuren Passen in Landelijk Wonen, Rustieke Woonstijl en Luxe Huis Inrichting – Koper Oranje in de Woonkamer – MEER Kleur & Interieur … (Foto Flexa Verf  op DroomHome.nl)
Koper Oranje is volgens Flexa de kleur van het jaar 2015!

Na een aantal jaar waarin koele blauw- en groentinten de woontrends domineerden, dient zich een warm spectrum van roze-, rood- en oranje tinten aan dat positiviteit uitstraalt en prachtig bij hout van een landelijk rustieke woonstijl past en een luxueuze interieur inrichting met goudkleurige accenten.

Kleur & Interieur 2015 – Flexa Kleur van het Jaar 2015: Koper Oranje  – Koper & Oranje Kleuren Passen in Landelijk Wonen, Rustieke Woonstijl en Luxe Huis Inrichting – Koper Oranje in de Keuken – MEER Kleur & Interieur … (Foto Flexa Verf  op DroomHome.nl)

Vertaald naar een specifieke verfkleur wijst ons onderzoek in de richting van deze oranjeachtige kopertint.

Een kleur die op zichzelf prachtig is en ook goed combineert met rozevarianten, natureltinten, wit en verschillende andere soorten oranje. Goudkleurige oppervlakken en natuurlijke houtnuances staan er al even mooi bij.

Kleur & Interieur 2015 – Flexa Kleur van het Jaar 2015: Koper Oranje  – Koper & Oranje Kleuren Passen in Landelijk Wonen, Rustieke Woonstijl en Luxe Huis Inrichting – Koper Oranje Verf op Meubels – MEER Kleur & Interieur … (Foto Flexa Verf  op DroomHome.nl)

Deze kleur past bij de trend die we zien voor 2015: een sfeer van vriendelijkheid met de nadruk op delen, vertaald in een warm, natuurlijk palet van aardetinten. Dat loopt uiteen van kleikleuren tot licht zonnegeel, van huidskleuren die het intermenselijke verbeelden tot het sepia dat het verleden kleurt. Een kleur met diepte en waarde, die perfect bij het leven van alledag past.

Bron: Flexa.nl

Google+