Flexa Kleur van het Jaar 2023 Wild Wonder

Flexa Kleur van het Jaar 2023 Wild Wonder

Flexa Kleur van het Jaar 2023 Wild Wonder in de woonkamer inspiratie (Foto: Flexa Kleurentrends 2023, Flexa.nl op DroomHome.nl)

De 20ste Flexa Kleur van het Jaar 2023 is Wild Wonder! De Flexa kleur Wild Wonder is een positieve, natuurlijke geeltoon die ons verbindt met de natuurlijke magie van buiten en ons in huis beter kan laten voelen. Rondom Wild Wonder zijn 4 kleuren trends 2023 / paletten gemaakt waarvan 'Lush' het Flexa Kleurenpalet van het Jaar 2023 is geworden. Deze 10 goed toepasbare interieur kleuren uit 'Lush' kun je in kant en klare verfpotten kopen en op de muur uitproberen met de Flexa Kleurtester.

Thema Flexa Kleur 2023 Wild Wonder

In het wereldwijde kleuronderzoek ColourFutures van AkzoNobel worden de internationale design- en kleurvisionairs gegrepen door de wonderen van de natuur. In de Flexa verf Kleur van het Jaar 2023 Wild Wonder en het Kleurenpalet 2023 is het vrije gevoel en de magie van de natuur de grote inspiratiebron. 'De aarde is de bron van alles, brengt ons troost, inspiratie en talloze blauwdrukken om te leven' zegt Heleen van Gent, Creatief Directeur van het Flexa ColorLab®.

Flexa Kleur van het Jaar 2023 Wild Wonder in de slaapkamer inspiratie (Foto: Flexa Kleurentrends 2023, Flexa.nl op DroomHome.nl)

4 Interieur kleuren trends 2023

Rondom de Flexa verf Kleur van het Jaar Wild Wonder zijn 4 paletten gemaakt met trendy interieur kleuren die makkelijk in huis zijn toe te passen: Flexa Kleuren Trends 2023 palet 'Lush' kleuren, 'Buzz' kleuren, 'Raw' kleuren en 'Flow' kleuren.

Flexa Kleuren 2023 Palet: Lush

Flexa kleuren trends 2023 palet Lush verf kleuren (Foto: Flexa Kleurentrends 2023, Flexa.nl op DroomHome.nl)

Het Flexa Lush interieur kleuren palet bestaat uit groene kleuren, bruintinten en zachte lilatonen die ons een kalm en opgewekt gevoel geven en ons herinneren aan onze plek in de natuur.

Flexa kleuren trends 2023 palet Lush verf kleuren in de woonkamer inspiratie (Foto: Flexa Kleurentrends 2023, Flexa.nl op DroomHome.nl)

Flexa kleuren trends 2023 palet Lush verf kleuren in de keuken inspiratie (Foto: Flexa Kleurentrends 2023, Flexa.nl op DroomHome.nl)

Maak van je huis een plek waar je het buitenleven kunt aanraken, de natuur voelt en de verbondenheid ervaart.

Flexa Kleuren 2023 Palet: Buzz

Flexa kleuren trends 2023 palet Buzz verf kleuren (Foto: Flexa Kleurentrends 2023, Flexa.nl op DroomHome.nl)

Flexa Buzz interieur kleuren zijn vrolijke tinten zoals roze en oranje die perfect passen in ruimtes waar mensen samenkomen.

Flexa kleuren trends 2023 palet Buzz verf kleuren in de woonkamer inspiratie (Foto: Flexa Kleurentrends 2023, Flexa.nl op DroomHome.nl)

Flexa kleuren trends 2023 palet Buzz verf kleuren in de slaapkamer inspiratie (Foto: Flexa Kleurentrends 2023, Flexa.nl op DroomHome.nl)

De Buzz verf kleuren zijn geïnspireerd op de natuurlijke energie en biodiversiteit van weiden, prairies en graslanden. Ze brengen vitaliteit en verbondenheid in een ruimte. De verf kleuren kunnen heel goed alleen of in een kleurrijke combinatie worden gebruikt.

Flexa Kleuren 2023 Palet: Raw

Flexa kleuren trends 2023 palet Raw verf kleuren in de slaapkamer inspiratie (Foto: Flexa Kleurentrends 2023, Flexa.nl op DroomHome.nl)

Stro, paddenstoel, oker en houtachtig bruin: het zijn de natuurlijke Raw Flexa interieur kleuren die nooit overheersen.

Flexa kleuren trends 2023 palet Raw verf kleuren in de woonkamer inspiratie (Foto: Flexa Kleurentrends 2023, Flexa.nl op DroomHome.nl)

Flexa kleuren trends 2023 palet Raw verf kleuren in de keuken inspiratie (Foto: Flexa Kleurentrends 2023, Flexa.nl op DroomHome.nl)

Raw kleuren weerspiegelen de rijkdom en het creatieve potentieel van de natuurlijke hulpbronnen en patronen om je heen. Je kunt experimenteren met gedurfdere tinten om diepte en karakter aan je huis toe te voegen.

Flexa Kleuren 2023 Palet: Flow

Flexa kleuren trends 2023 palet Flow verf kleuren (Foto: Flexa Kleurentrends 2023, Flexa.nl op DroomHome.nl)

Het Flexa interieur kleuren palet Flow kent tonen van schelp, grind en zand. Dit zijn warme neutrale interieur kleuren die fris en tijdloos aanvoelen en ons helpen af te stemmen op de natuur.

Flexa kleuren trends 2023 palet Flow verf kleuren in de woonkamer inspiratie (Foto: Flexa Kleurentrends 2023, Flexa.nl op DroomHome.nl)

Flexa kleuren trends 2023 palet Flow verf kleuren in de slaapkamer inspiratie (Foto: Flexa Kleurentrends 2023, Flexa.nl op DroomHome.nl)

De kleuren trend Flow is geïnspireerd op de getijden, golven en de natuurlijke ritmes van de aarde. De kleuren brengen balans en rust in huis. De kleurtonen van de zee geven ons kant-en-klare kleurencombinaties.

De Kleurentrends 2023 bij je thuis!

De 10 interieur kleuren uit het Lush palet, waaronder de Flexa Kleur van het Jaar 2023 Wild Wonder, worden in de Nederlandse verfmarkt aangeboden onder het Flexa Kleurentrends 2023 palet en zijn ook als Flexa kleurtester verkrijgbaar. Daarnaast zijn alle Flexa kleuren uit de 4 interieur kleuren trends 2023 paletten van ColourFutures™ te mengen in Flexa Lakken en Muurverven. De verf kleuren zijn ook als Flexa Kleurtester op Flexa.nl te bestellen. 

Bestel snel je Flexa verf in alle trendkleuren!

Google+