Flexa Kleurtrend 2018 - The Inviting Home

Flexa Kleurtrend 2018 - The Inviting Home

Flexa Interieur Kleurtrend 2018: The Inviting Home in Roze, Grijs, Blauw, Naturel en Zeegroene Kleuren – MEER Flexa Heart Wood Kleuren Inspiratie… (Foto Flexa  op DroomHome.nl)

Flexa heeft 3 kleuren paletten ontworpen waar de Flexa kleur van het jaar 2018 Heart Wood de hoofdrol in speelt. In 'The Inviting Home' palet komen een aantal kleuren in voor die te combineren zijn met elke woonstijl.
Kan een onderkomen zijn om samen in weg te kruipen, een warm nest om in op te groeien of een logeerplek waar je mooie herinneringen aan overhoudt. Comfort en gemak staan voorop in ‘The Inviting Home’.

Het palet is ideaal voor mensen die zich willen omringen met wat belangrijk voor hen is. Koele tinten blauw zorgen voor een heldere kijk op het leven en vriendelijke natureltinten en zeegroen ondersteunen de behoefte aan verbinding.

Flexa Interieur Kleurtrend 2018: The Inviting Home in Roze, Grijs, Blauw, Naturel en Zeegroene Kleuren in de Eetkamer. (Foto Flexa  op DroomHome.nl)

Flexa Interieur Kleurtrend 2018: The Inviting Home in Roze, Grijs, Blauw, Naturel en Zeegroene Kleuren bij de Werkplek. (Foto Flexa  op DroomHome.nl)

Flexa Interieur Kleurtrend 2018: The Inviting Home in Roze, Grijs, Blauw, Naturel en Zeegroene Kleuren in de Woonkamer. (Foto Flexa  op DroomHome.nl)

Flexa Interieur Kleurtrend 2018: The Inviting Home in Roze, Grijs, Blauw, Naturel en Zeegroene Kleuren Muurverf. (Foto Flexa  op DroomHome.nl)

Bron: Flexa.nl

Google+