Graham & Brown Kleur van het Jaar 2022 'Breathe'

Blauw tint 'Breathe' Graham & Brown's Kleur van het Jaar 2022

Graham & Brown Kleur van het Jaar 2022 Breathe – Blauwe Breathe verf tint (Foto Graham & Brown  op DroomHome.nl)

Dit najaar kondigt Graham & Brown, de toonaangevende Britse behang- en verfspecialist, zijn ‘Behang van het Jaar 2022’ en ‘Kleur van het Jaar 2022’ aan. Met een blik op de toekomst en meer dan vijfenzeventig jaar expertise op het gebied van ontwerp en ontwikkeling, heeft de interne ontwerpstudio ervoor gekozen om rust en verjonging in huis te brengen. Graham & Brown Kleur van het Jaar 2022 BREATHE weerspiegelt aandacht voor de natuur, zelfzorg, reflectie en de optimistische kijk op de toekomst.

Verf kleur van het jaar 2022 Breathe is een rustgevende middenblauwe tint en is perfect voor het creëren van rustige en vredige ruimtes. Dat is precies wat nodig is voor het komende jaar. Donker genoeg om kleur en diepte toe te voegen, maar licht genoeg om verfrissend te blijven, deze rustige tint kan bijna overal in huis worden gebruikt. Combineer met helderwit en koel grijs voor een luchtig gevoel of probeer samen te werken met diepere blauwtinten om een ​​spannende ruimte te creëren. Zoals alle Graham & Brown verf is Breathe op waterbasis, geurloos en VOC-arm, wat resulteert in minder dampen en een milieuvriendelijker product. De verfblikken zijn volledig recyclebaar en er zijn geen dierproeven betrokken bij de producten van Graham & Brown.

Graham & Brown Kleur van het Jaar 2022 Breathe en Behang van het Jaar Restore – Blauwe Breathe verf tint (Foto Graham & Brown  op DroomHome.nl)

Duurzaamheid

Alle inkt gebruikt voor behang en verf is op waterbasis. Graham & Brown heeft zijn ecologische voetafdruk al drastisch verminderd en blijft elke dag hard werken om afval te verminderen en de duurzaamheid ervan te verbeteren.

Google+