Graham & Brown Kleur van het Jaar 2023 'Alizarin'

Roodbruin tint 'Alizarin' Graham & Brown Kleur van het Jaar 2023

Graham & Brown Kleur van het Jaar 2023 Alizarin & Graham & Brown Behang van het Jaar 2023 Florenzia (Foto: Graham & Brown  op DroomHome.nl)

Ook voor 2023 heeft Graham & Brown een prachtige kleur en behang uitgekozen, met als Kleur van het Jaar 2023 de diepe bruinrode kleur Alizarin en Behang van het Jaar 2023 Florenzia. 

Graham & Brown Kleur van het Jaar 2023 Alizarin

Graham & Brown Kleur van het Jaar 2023 Alizarin verf (Foto: Graham & Brown  op DroomHome.nl)

Graham & Brown interieur kleur van het jaar 2023 is Alizarin. Deze diepe, stemmige maar toch verfrissend warme bruinrode verf kleur, Alizarin, is gemaakt voor het creëren van uitnodigende ruimtes.

De trend kleur 2023 Alizarin met haar rijke rode kleur is vernoemd naar het pigment dat afkomstig is van de Rubia-plant en dat van oudsher over de hele wereld als kleurstof wordt gebruikt, voert je mee naar oude en exotische beschavingen. Gebruik de warme interieur kleur 2023 in kleine ruimtes om een cocoon-effect te creëren of transformeer grotere kamers in een weelderig verblijf.

Graham & Brown Graham & Brown Behang van het Jaar 2023 Florenzia (Foto: Graham & Brown  op DroomHome.nl)

Graham & Brown Behang van het Jaar 2023 Florenzia

Graham & Brown Behang van het Jaar 2023 Florenzia is een moderne kijk op een klassiek bloemmotief.

Graham & Brown presenteert Florenzia Dusk, behang van het jaar. Florenzia symboliseert het herstel van historische schoonheid. Het ontwerp viert het brengen van nieuw leven en kleur in een kunstwerk dat was weggestopt in de archieven. Nu is het terug in een verfijnde versie. Klaar voor de muren van 21e eeuwse huizen en perfect passend bij onze Flawsome-trend voor 2023. Florenzia behang is ook verkrijgbaar als fotobehang.

Graham & Brown Graham & Brown Fotobehang van het Jaar 2023 Florenzia (Foto: Graham & Brown  op DroomHome.nl)

Duurzaamheid belangrijk bij Graham & Brown

Het Graham & Brown Eco-behang wordt gemaakt van FSC-gecertificeerd papier afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Graham & Brown gebruikt inkt op waterbasis die vrij is van schadelijke chemicaliën.

Graham & Brown verf is milieuvriendelijke verf, oplosmiddelvrij en op waterbasis en zorgen ervoor dat er geen druppel verf verloren gaat! De verf en het behang wordt geleverd in 100% recyclebare verpakking, gemaakt van 100% duurzame bronnen.

Bestel snel prachtig behang & verf online!

Google+