Histor Kleur van het Jaar 2024 'Limitless' geel

Limitless Histor Kleur van het Jaar 2024

Histor Kleur van het Jaar 2024 Limitless – Grenzeloos geel trend kleur 2024 van Histor (Foto: Histor op DroomHome.nl)

Grenzeloos geel = Histor trend kleur 2024

In een tijd van overweldigende creativiteit introduceert het verfmerk Histor, de Histor Kleur van het Jaar 2024 Limitless (PPG1091-3)!

Het grenzeloos geel als Histor verf kleur trend 2024 komt uitstekend tot z’n recht als basiskleur, maar doet het net zo goed als ondersteuner van zowel warme als koele tinten. We laten ons niet langer weerhouden door zelfopgelegde beperkingen, door de grenzen van de werkelijke en digitale wereld of door sociale conventies. Neem nou rolmodellen als Harry Styles en Bad Bunny die uitdagen met een nieuwe vorm van mannelijkheid.

 Histor Kleur van het Jaar 2024 Limitless geel (Foto: Histor op DroomHome.nl)

De trend kleur 2024 Limitless voorziet het interieur van een heldere en intense kracht of juist zacht zijn als neutrale tint. Kortom: de kleuren combinaties in 2024 zijn eindeloos. Met drie Histor-inspiratiepaletten vormt het de basis voor creatieve en persoonlijke kleurcombinaties.

3 Histor kleuren trends 2024: Internal Worlds, Nature's Partner & The New Eccentrics

Histor Kleur van het Jaar 2024 - Kleurentrend 2024 Internal Worlds (Foto: Histor op DroomHome.nl)

Kleurentrend 2024: Internal Worlds

Histor verf kleuren 2024:

 • Pikant rood - Mesa Dust
 • Grijsblauw - Nightcap
 • Geel - Limitless

Niet de wereld om je heen maar wat er binnen gebeurt, is van belang. FOMO gaat nu over niets willen missen van je eigen leven, in plaats van wat er zich buiten afspeelt. Dit kleur trend 2024 palet brengt de focus terug naar de basis, met kalmerende, rustgevende en zachte tonen in combinatie met warme, aardse en verkoelende schemertinten. Kies bijvoorbeeld voor een combinatie van pikant rood Mesa Dust, het grijsblauwe Nightcap en Limitless, dat hier eerder zachtgeel aandoet. Een tedere en fluïde mix voor een esthetische uitstraling.

Histor Kleur van het Jaar 2024 - Kleurentrend 2024 Nature’s Partner (Foto: Histor op DroomHome.nl)

Kleurentrend 2024: Nature's Partner

Histor verf kleuren 2024:

 • Groen - Pine Garland, Do Not Disturb & Still Searching
 • Roze - Heart's Content
 • Bruin - Cappuccino Bombe
 • Zand - Coastal Walk
 • Geel - Limitless

Nature's Partner is het kleuren trend palet dat verwijst naar de symbiotische relatie tussen mens en natuur, met vijftien levendige, voedende en natuurlijke tinten. De drie groentonen Pine Garland, Do Not Disturb en Still Searching vormen de basis, het roze van Heart’s Content en Cappuccino Bombe met het zanderige Coastal Walk zorgen voor warmte. Koelere tinten Bunsen, Drop of Jade en Mountain Edge bieden een levendige intensiteit. In dit palet geeft Limitless een warme, zonnige sfeer die staat voor groei en bloei.

Histor Kleur van het Jaar 2024 - Kleurentrend 2024 The New Eccentrics (Foto: Histor op DroomHome.nl)

Kleuren trend 2024: The New Eccentrics

Histor verf kleuren:

 • Diep blauw - Daring Indigo
 • Wijnrood - Bramble Jelly
 • Goud - Turner's Yellow
 • Geel - Limitless

Met een verwijzing naar populaire kleuren uit de renaissance, barok, art deco en popart, combineert het The New Eccentrics verf kleuren 2024 palet het beste van het beste. De trendkleur Limitless laat zich ook hier van haar mooiste kant zien, met een perkamentachtige verwijzing naar vervlogen tijden of in combinatie met zilver voor een meer moderne look. Combineer de Kleur van het Jaar met het diepe blauw van Daring Indigo, wijnrood Bramble Jelly en het gouden Turner’s Yellow voor een klassieke stijl met een hedendaagse sfeer.

Trend kleuren advies: Pas het 60-30-10-principe toe! Door te werken met een hoofdkleur (60%), een nuancekleur (30%) en een accentkleur (10%) ontstaat een mooi kleuren evenwicht tussen muren, vloer of meubels, en accessoires.  


Google+