Intense kleur met Pure Flexa verf en grondverf

Pure Flexa verf extra mat, zijdemat en krijtverf

Intense kleur verf Flexa Pure groen op de woonkamer muur (Foto Flexa  op DroomHome.nl)

Pure Flexa verf by Flexa ColorLab® laat interieurs tot leven komen en kleurt daarmee elke dag bijzonder, ook die van jou. De verschillende producten binnen het verf assortiment laten de diepe intense kleuren nog beter uitkomen. Pure Flexa verf biedt sinds kort een op kleur te maken voorstrijk zodat vooral bij de donkere kleuren de kleurintensiteit nog beter wordt én sneller behaald. Daarnaast zijn er nog meer producten toegevoegd zodat je bij de verfspeciaalzaak een totaaladvies kunt inwinnen en kunt shoppen voor jouw verfklus.

Verf kleur nog intenser met gekleurde voorstrijk en grondverf

Als je gaat schilderen is het prettig om alles van één merk te gebruiken. Dat is namelijk een eerste stap naar een optimaal eindresultaat. Want als je dan eindelijk de schilderklus oppakt, wil je het wel écht goed doen. Daarom is het assortiment van Pure by Flexa uitgebreid. Met de op kleur te maken voorstrijk voor muren, is er ook een op kleur te maken grondverf beschikbaar. Nog sneller bereik je zo die Pure Flexa kleur waar je voor hebt gekozen.

Intense kleur verf Flexa Pure zwart - grijs op de slaapkamer muur (Foto Flexa  op DroomHome.nl)

Kleine verfklus - kleine potjes verf - minder verspilling

Ook voor kleinere decoratieklussen kun je bij Pure terecht. Vanuit het oogpunt van duurzaamheid zijn er 0,5 liter verpakkingen beschikbaar voor de watergedragen binnenlakken maar ook voor de Muurverf Extra Mat en Krijtverf. De verspilling is hierdoor minimaal. En wil je een extra matte witte muurverf in grootverpakking voor de grotere verfklus zoals plafonds en overige muren, dan biedt Pure nu ook een zeer kwalitatieve 7,5 liter witte muurverf. Alle producten van Pure by FlexaColorLab® zijn geurarm, op waterbasis en duurzaam. Alle producten worden in de winkel op de juiste kleur gemaakt.

Intense kleur verf Pure Flexa Brave Ground op de thuiswerkplek muur (Foto Flexa  op DroomHome.nl) 

Flexa kleuradvies

Omdat Pure by Flexa verkocht wordt in de verfspeciaalzaak is er optimaal advies en ruimte voor brede inspiratie op zowel kleur- als productkeuze. Pure by Flexa heeft een matte, hoog- en zijdeglans lak en drie verschillende muurverven namelijk  Flexa Krijtverf, Flexa Extra Mat en Flexa Zijdemat. De muurverven zijn schrob- en reinigbaar en de decoratieve Krijtverf is geschikt voor zowel muren als meubels. Daarnaast biedt Pure by Flexa de unieke geschilderde kleurechte A4-kleurstalen. Zodat je vooraf aan het schilderen optimaal de kleur thuis kunt beoordelen.

Pure verf Flexa online shoppen doe je hier! 

Google+