Interieur Kleur GEEL - Spring is in the Air!

Interieur Kleur GEEL - Spring is in the Air!

Interieur Kleur Geel – Geel Vloerkleed uit Tapijtcollectie Asteranne van Desso Home – MEER Kleur & Interieur… (Foto Desso Home, Perscentrum Wonen op DroomHome.nl)

Een vloerkleed op maat uit de tapijtcollectie Asteranne van Desso Home - Perscentrum Wonen

Geel maakt vrolijk!

De kleur is ook een perfecte accentkleur binnen een neutraal kleurenpalet van beige en bruin of grijs- en zandtinten. Het is een frisse noot die je huis een voorjaarsoppepper geeft.

Kies voor klein zoals een tafellamp of pas trendkleuren toe in textiel, zodat je makkelijk kunt wisselen. Grafische kussens of zelfs een geel tapijt op maat zetten de toon, en vergeet ook de vaas niet te vullen met gele bloeiers voor een beetje lente in huis.

Interieur Kleur Geel – Diesel Tafellamp, HAY Kussens en Tarkett Laminaatvloer. (Foto Diesel, HAY, Tarkett, Perscentrum Wonen op DroomHome.nl)

Gele tafellamp van Diesel, kussens van Wrong voor HAY, laminaatvloer van Tarkett - Perscentrum Wonen

Zet de deuren open: met gerommel in de tuin en wellicht al wat tijd in de zon op het terras, loop je vaak van binnen naar buiten en wordt het huis sneller vies. Wees voorbereid met een vloer die snel schoon te vegen of dweilen is, met laminaat is dat binnen een paar tellen gepiept. Bron: Perscentrum Wonen

Google+