Interieur Kleurtrend 2019 Think

Interieur Kleurtrend 2019 Think

Flexa interieur kleur van het jaar 2019 Spiced Honey met kleurtrend Think in de eetkamer annex woonkamer (Foto Flexa  op DroomHome.nl)

In totaal zijn er voor 2019 vier kleurpaletten, waar de Flexa kleur van het jaar 2019 Spiced Honey de hoofdrol in speelt. Kleurtrend Think is overal toepasbaar: van woonkamer tot keuken, van studeer- tot kinderkamer en in elke stijl denkbaar.

Met de kleuren uit het THINK-palet ademt het interieur een sfeer uit van rust. Je kunt er jezelf zijn. Het relaxte palet aan verfkleuren is geïnspireerd op de verschillende kleuren van honing. Het bestaat uit een mix van rijke natureltinten, hier en daar een vleug roze, diep bordeaux en een volwassen donkerblauw.

Het complete palet voelt als helend, voedzaam, rustgevend en omarmend, net zoals honing. Het Kleurpalet van het Jaar is toe te passen in allerlei huizen en ideaal om van je huis een relaxte thuis te maken.

Flexa interieur kleur van het jaar 2019 Spiced Honey met kleurtrend Think (Foto Flexa  op DroomHome.nl)

De zachtzinnige samenhang van deze look wordt benadrukt door gepolijst hout, meubilair uit halverwege vorige eeuw, grafische vloerkleden en stoffen in het interieur toe te passen. Bron: Flexa.nl

Google+