Karwei Kleur van het Jaar 2023 Nordic Green

Karwei Interieur Kleur 2023 Nordic Green

Karwei Kleur van het Jaar 2023 Nordic Green, groene trend kleur 2023 (Foto: Karwei  op DroomHome.nl)

Haal het rustgevende effect van de natuur in huis met de trend kleur Nordic Green!

Goed nieuws voor groenliefhebbers: de Karwei interieur kleur trend 2023 is Nordic Green! Nordic Green van Le Noir & Blanc verf is verkrijgbaar bij alle Karwei-bouwmarkten en online. 

  

In 2023 haalt Karwei de natuur naar binnen: zowel in de nieuwe wooncollectie als met de Karwei Trendkleur Nordic Green. Het is een natuurlijke tint die zorgt voor een rustgevend gevoel én rust in huis. De kleur Nordic Green zie je vaak terug in Scandinavië. De kleuren van de bossen, maar ook van de houten huizen langs de kust, die opgaan in de natuur. 

Kleur & inspiratie inspiratie 

Karwei is de enige bouwmarkt in Nederland voor klussen én inrichten. De Trendkleur van 2023 past mooi bij zowel warme als koele tinten en zorgt voor balans en rust in je huis.

In eerste instantie lijkt het een frissere tint maar in combinatie met naturellen en andere groentinten wordt de interieur kleur juist sfeervol en warm. De trendkleur is exclusief bij Karwei te verkrijgen. 

Wil je toch een andere kleur verf?

Mocht de kleur onverhoopt toch nét anders uitpakken dan verwacht? Geen punt. Karwei schiet te hulp met de kleurgarantie, waarbij je een andere kleur mag uitkiezen die beter bij je smaak past.

Pakt de lak of muurverf niet mooi uit, dan kun je hetzelfde product in een andere kleur aanschaffen om de oorspronkelijke kleur te vervangen.

Karwei trendkleur uitproberen

Nordic Green is ook verkrijgbaar als Karwei kleurtester. Ideaal om de kleur thuis uit te proberen! Als je er vervolgens voor kiest om de verf aan te schaffen, ontvang je het aankoopbedrag van de kleurtester terug.

Bestel snel prachtig verf online!

Google+