Kleur & Interieur | Teal Flexa Trend 2014

Kleur & Interieur – Teal Flexa Trend Kleur 2014

Teal - Blauw & Groen Kleuren Combinaties

Interieur Kleur van het Jaar 2014: Teal! Flexa Trend Kleur 2014, Kleur Teal: Mix van groen & Blauw – Meer Kleur & Interieur…. (Foto Flexa ColourFutures  op DroomHome.nl)

Flexa Trend Kleur 2014: Teal! - Kleur & Interieur  

Flexa presenteert Teal als dé kleur van 2014, een mix van diep groen en blauw!

Het is de ultieme trendkleur waar de harmonieuze  en kalme eigenschappen van blauw en groen samenkomen. Teal is een gedempte interieur kleur die zeer gewaardeerd wordt bij ontwerpers en architecten.

Interieur Kleur van het Jaar 2014: Teal! Flexa Trend Kleur 2014, Kleur Teal: Mix van Groen & Blauw – Flexa Muurverf Teal - Meer Kleur…. (Foto Flexa ColourFutures  op DroomHome.nl)

Flexa Trend Kleur 2014: Teal! - Kleur & Interieur 

Teal Kleuren Combinaties

Teal is een tertiaire kleur, een combinatie van primair blauw en secundair groen.

Als het schitterende blauwgroen van tropische oceanen kan de kleur Teal perfect gecombineerd worden met naturel kleuren en houten meubels en vloeren zonder een ruimte te overheersen. De veelzijdige kleur Teal is in kleurencombinatie harmonie met koraalroze, alle roze tinten tot okergeel.

Wat dacht je van Teal ton sur ton met andere tinten turquoise, blauw of groen? Een fris diepzee kleur effect krijg je in huis door de combinatie van Teal met indogo, denim of marineblauw. Het juiste buitengevoel bezorgt deze kleur van het jaar 2014 Teal samen met smaragd, mint en blauwgroen.

Interieur Kleur van het Jaar 2014: Teal! Flexa Trend Kleur 2014, Kleur Teal: Mix van Groen & Blauw – Flexa Muurverf Teal in de keuken - Meer Kleur…. (Foto Flexa ColourFutures  op DroomHome.nl)

Flexa Trend Kleur 2014: Teal! - Kleur & Interieur 

Teal Interieur Kleur in Huis

De kleurcode van deze kleur is P0.20.40, en te mengen bij de verfspeciaalzaak en bouwmarkt in onder andere Flexa Strak op de Muur/Strak in de Lak en Flexa Creations.

Interieur Kleur van het Jaar 2014: Teal! Flexa Trend Kleur 2014, Kleur Teal: Mix van Groen & Blauw – Flexa Muurverf Teal in de Woonkamer & Werkkamer - Meer Kleur…. (Foto Flexa ColourFutures  op DroomHome.nl)

Flexa Trend Kleur 2014: Teal! - Kleur & Interieur 

Flexa ColourFutures Trendboek 2014

Jaarlijks komt Flexa met het kleuren trend boek Flexa ColourFutures, samengesteld door het ColourLab van AkzoNobel, dé bijbel wanneer het gaat om jaarlijkse trendkleuren.

Je vindt er de kleur van het jaar, kleurtrends, kleurgroepen en inspiratiebeelden bij de verschillende kleuren. Dit jaar is het thema ‘Unlocking Potential’, een concept waarin Flexa iedereen aanmoedigt om nieuwe mogelijkheden te verkennen en te benutten in alledaagse ruimten. In ieder huis, de woonkamer, slaapkamer, maar ook op school en op kantoor schuilt een heus kleur potentieel!

Bron: Flexa


Google+