Kleurtrend 2017: Considered Luxury

Kleurtrend 2017: Considered Luxury

Kleurtrend 2017: Considered Luxury in de Woonkamer - Verf Kleurenpalet Wit en Naturel Tinten voor Muren, Meubels en Woonaccessoires. MEER Kleur & Interieur... (Foto Flexa op DroomHome.nl)

Considered Luxury is 1 van de 4 kleurtrends van 2017 met 'Life in a new light’ als overkoepelende trend.

Deze trend omvat een heel nieuwe manier van leven; een nieuwe vorm van consumentisme waarbij meer waarde wordt gehecht aan ervaringen dan aan bezittingen. Het draait om het verzamelen van onbetaalbare herinneringen.

Dat verandert je visie op de wereld, want het gaat niet langer om het hebben, maar om het ervaren. Het gevolg is een nieuwe manier van consumeren: minder kopen, beter kiezen en er langer plezier van hebben. Per saldo blijft er minder over, maar voel je je wel rijker.

Kleurtrend 2017: Considered Luxury in de Slaapkamer - Verf Kleurenpalet Wit en Naturel Tinten voor Muren, Meubels en Woonaccessoires. (Foto Flexa op DroomHome.nl)

Extra aandacht voor het zintuiglijke optimaliseert die ervaringen; denk aan zachte stoffen, tactiele muren, prettige geuren en mooie muziek. Het resultaat is een subtiele luxe, waarbij een bescheiden verrassing meer waard is dan een kast vol spullen.

Kleurtrend 2017: Considered Luxury in de Keuken - Verf Kleurenpalet Wit en Naturel Tinten voor Muren, Meubels en Woonaccessoires. (Foto Flexa op DroomHome.nl)

Kleurtrend 2017: Considered Luxury in de Eetkamer - Verf Kleurenpalet Wit en Naturel Tinten voor Muren, Meubels en Woonaccessoires. (Foto Flexa op DroomHome.nl)

Het bijpassende palet van wit- en natureltinten sluit daar mooi op aan. Bron: Flexa.nl

Google+