Kleurtrend 2017: New Romanticism

Kleurtrend 2017: New Romanticism

Kleurtrend 2017: New Romanticism in de Woonkamer - Verf Kleurenpalet Groen, Blauw en Grijs voor Muren, Meubels en Woonaccessoires. MEER Kleur en Interieur... (Foto Flexa  op DroomHome.nl)

New Romanticism is 1 van de 4 kleurtrends van 2017 met 'Life in a new light’ als overkoepelende trend.

De  wereld maakt zich steeds drukker over het milieu en dat heeft invloed op onze manier van leven. Duurzaamheid en het nemen van verantwoordelijkheid staan voorop. Maar hoewel we allemaal deel willen uitmaken van de natuur waarover we ons zorgen maken, leven we in steeds groter wordende steden en een toenemende gedigitaliseerde wereld.

Door de verbinding met de aarde op te zoeken, krijgt het spirituele een kans en daar hebben zowel lichaam als geest baat bij.

Kleurtrend 2017: New Romanticism in de Keuken en Eetkamer - Verf Kleurenpalet Groen, Blauw en Grijs voor Muren, Meubels en Woonaccessoires.  (Foto Flexa  op DroomHome.nl)

Kleurtrend 2017: New Romanticism in de Woonkamer - Verf Kleurenpalet Groen, Blauw en Grijs voor Muren, Meubels en Woonaccessoires.  (Foto Flexa  op DroomHome.nl)

Kleurtrend 2017: New Romanticism in de Slaapkamer - Verf Kleurenpalet Groen, Blauw en Grijs voor Muren, Meubels en Woonaccessoires.  (Foto Flexa  op DroomHome.nl)

Kleurtrend 2017: New Romanticism in de Badkamer en Serre - Verf Kleurenpalet Groen, Blauw en Grijs voor Muren, Meubels en Woonaccessoires.  (Foto Flexa  op DroomHome.nl)

Hoewel deze trend voortkomt uit een bijna abstract gegeven, laat hij zich vertalen als een eclectische bohemienstijl. Deze stijl dompelt je in een wereld vol natuurlijke elementen en geeft  een creatieve twist aan je interieur. Bron: Flexa.nl

Google+