Kleurtrend 2017: Shared Individualism

Kleurtrend 2017: Shared Individualism

Kleurtrend 2017: Shared Individualism in de Woonkamer - Verf Kleurenpalet Geel, Oker, Wit, Grijs en Oud Roser Tinten voor Muren, Meubels en Woonaccessoires. (Foto Flexa op DroomHome.nl)

Shared Individualism is 1 van de 4 kleurtrends van 2017 met 'Life in a new light’ als overkoepelende trend.

Steden groeien en hun bevolking en sociale verhoudingen veranderen doorlopend. Alles is in beweging, niets lijkt permanent. Daardoor wordt het gevoel ergens bij te horen en deel uit te maken van een groep weer belangrijker.

Het ColourLab nam de manier waarop individuen tegenwoordig netwerken of families bouwen onder de loep.

Kleurtrend 2017: Shared Individualism in de Badkamer - Verf Kleurenpalet Geel, Oker, Wit, Grijs en Oud Rose Tinten voor Muren, Meubels en Woonaccessoires. (Foto Flexa op DroomHome.nl)

Kleurtrend 2017: Shared Individualism in de Keuken - Verf Kleurenpalet Geel, Oker, Wit, Grijs en Oud Rose Tinten voor Muren, Meubels en Woonaccessoires. (Foto Flexa op DroomHome.nl)

Ze constateerde dat zo’n groep kan bestaan uit alles, van vrienden, tot echte bloedverwanten, tot een bredere gemeenschap van geestverwanten die ideeën, dromen en/of concrete ruimtes willen delen.

Kleurtrend 2017: Shared Individualism in de Slaapkamer - Verf Kleurenpalet Geel, Oker, Wit, Grijs en Oud Rose Tinten voor Muren, Meubels en Woonaccessoires. (Foto Flexa op DroomHome.nl)

Uit het bijpassende kleurenpalet spreekt een opgewekte, speelse sfeer, waardoor deze ideaal is om met elkaar van de gezamenlijke ruimte te genieten. Bron: Flexa.nl

Google+