Kleurtrend 2017: The Working Home

Kleurtrend 2017: The Working Home

Kleurtrend 2017: The Working Home in de Studeerkamer, Werkkamer en Werkplek - Verf Kleurenpalet Blauw, Grijs, Gebrand Oranje en Oker Tinten voor Muren, Meubels en Woonaccessoires. (Foto Flexa op DroomHome.nl)

The Working Home is 1 van de 4 kleurtrends van 2017 met 'Life in a new light’ als overkoepelende trend.

De grenzen tussen privé en werk vervagen en het is niet altijd eenvoudig om het evenwicht tussen die twee te bewaken. Veel huizen zijn een soort werkplek geworden en werkplekken lijken steeds meer op huizen, zeker nu we allemaal, bewust of onbewust, deel uitmaken van de 24-uurseconomie.

We willen ons thuis voelen op de plek waar we werken en staan open voor nieuwe inspiratie om die ruimte in te vullen.

Kleurtrend 2017: The Working Home in de Zitkamer, Werkkamer en Werkplek - Verf Kleurenpalet Blauw, Grijs, Gebrand Oranje en Oker Tinten voor Muren, Meubels en Woonaccessoires. (Foto Flexa op DroomHome.nl)

Kleurtrend 2017: The Working Home in de Woonkamer - Verf Kleurenpalet Blauw, Grijs, Gebrand Oranje en Oker Tinten voor Muren, Meubels en Woonaccessoires. (Foto Flexa op DroomHome.nl)

Flexa heeft een kleurenpalet ontwikkeld waarmee je verschillende zones in huis afbakent, maar waarmee je ook een ruimte kunt creëren die beide functies in elkaar laat overvloeien.

Kleurtrend 2017: The Working Home in de Eetkamer annex Werkkamer en Werkplek - Verf Kleurenpalet Blauw, Grijs, Gebrand Oranje en Oker Tinten voor Muren, Meubels en Woonaccessoires. (Foto Flexa op DroomHome.nl)

Kleurtrend 2017: The Working Home in de Slaapkamer - Verf Kleurenpalet Blauw, Grijs, Gebrand Oranje en Oker Tinten voor Muren, Meubels en Woonaccessoires. (Foto Flexa op DroomHome.nl)

Of je nu het liefst in de keuken zit met laptop en koffie onder handbereik of juist een aparte studeerkamer nodig hebt, het moet er wel comfortabel zijn. Het doel is immers dat je kunt relaxen en focussen tegelijk. Bron: Flexa.nl

Google+