Kleurtrend 2018 - The Playful Home

Flexa Kleurtrend 2018 - The Playful Home

Kleurtrend 2018 The Playful Home – Inspirerende Ruimte in een Palet van Groen, Geel en Goud. MEER Kleur & Interieur Inspiratie… (Foto Flexa  op DroomHome.nl)

Flexa heeft 3 kleuren paletten ontworpen waar de Flexa kleur van het jaar 2018 Heart Wood de hoofdrol in speelt. In 'The Playful Home' palet komen een aantal kleuren in voor die te combineren zijn met elke woonstijl.

Hier laad je je op, bedenk je nieuwe dingen en droom je lekker weg. Een inspirerende ruimte. Het is een topplek om vrienden over de vloer te krijgen, een lanceerplek voor ideeën en er is een goede vibe.

Met dit palet van groen met een gele ondertoon en goud zet je je brein aan het werk en voed je creativiteit.

Kleurtrend 2018 The Playful Home – Inspirerende Ruimte in een Palet van Groen, Geel en Goud – Keuken. (Foto Flexa  op DroomHome.nl)

Kleurtrend 2018 The Playful Home – Inspirerende Ruimte in een Palet van Groen, Geel en Goud – Werkplek Thuis. (Foto Flexa  op DroomHome.nl)

Kleurtrend 2018 The Playful Home – Inspirerende Ruimte in een Palet van Groen, Geel en Goud – Slaapkamer. (Foto Flexa  op DroomHome.nl)

Kleurtrend 2018 The Playful Home – Inspirerende Ruimte in een Palet van Groen, Geel en Goud – Badkamer. (Foto Flexa  op DroomHome.nl)

Bron: Flexa.nl

Google+