Little Greene verf - sublieme krijtachtige matte verf

Absolute Matt Emulsion Little Greene verf

Little Greene verf - Baked Cherry, Cordoba en Invisible Green Little Greene muurverf kleuren  (Foto Little Greene paint  op DroomHome.nl)

Little Greene heeft inmiddels een welverdiende reputatie opgebouwd. Niet alleen vanwege het fantasierijke kleurenpalet, maar ook vanwege de uitstekende verfkwaliteiten. De eerste, originele finish van het Britse verf- en behangmerk, Absolute Matt Emulsion, is populairder dan ooit. Het bleek dé keuze te zijn van enthousiaste doe-het-zelvers tijdens de intelligente lockdown. En het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Deze zeer matte verf heeft een - bijna onzichtbare- lage glansgraad van slechts 3%. Hierdoor geeft Absolute Matt Emulsionm de Little Greene verf,  muren en plafonds een sublieme, krijtachtige afwerking.

Absolute Matt Emulsion is een indrukwekkende, milieuvriendelijke verfafwerking. Met haar verfijnde, ingetogen en uiterst elegante uitstraling kan deze verf van Little Greene op veel verschillende oppervlakken worden toegepast, waaronder muren, plafonds en pleisterwerk. Het is de perfecte keuze voor de slaapkamer, serre of studeerkamer, ofwel een ruimte waar weinig drukte voorkomt. In deze ruimtes geeft Absolute Matt Emulsion een onmiskenbaar prachtig resultaat.

Little Greene verf - Middle Buff, Hammock, French Grey en Pale Little Greene muurverf kleuren  (Foto Little Greene paint  op DroomHome.nl)

Krijtachtige ultra matte verf - Mooi én praktisch

Absolute Matt Emulsion biedt een luxe finish. Waar haar ‘zusje’ Intelligent Matt Emulsion speciaal is geformuleerd om huishoudens en ruimtes met veel bedrijvigheid te weerstaan, is Absolute Matt Emulsion juist gecreëerd voor het verkrijgen van een optimale, krijtachtige look. Door de expertise van het technische team van Little Greene is het ultra matte Absolute Matt Emulsion, net als haar zusje, ook afneembaar. Dus niet alleen mooi, maar ook praktisch! Ook is deze verf op waterbasis en daardoor sneldrogend (in 2 tot 4 uur) en vrijwel reukloos. Absolute Matt Emulsion heeft een superieure kleurdiepte en een uitstekend, hoge en egale dekking. Dit houdt in dat deze finish niet alleen eenvoudig, maar ook efficiënt aan te brengen is. Met deze verf transformeer je een kamer in een handomdraai; een make-over is gemakkelijk binnen een dag voltooid.

Milieu, huisdier en kindvriendelijke Little Greene Muurverf

Absolute Matt Emulsion bevat geen toegevoegde VOS (vluchtige organische stoffen), is milieuvriendelijk, huisdiervriendelijk en met de kindveilige certificering, volgens BS EN71-3: 2019 (Toy Paint Regulations), is het ook volkomen veilig te gebruiken in kinderkamers, waardoor het een zeer slimme keuze is voor een gezinswoning.

Little Greene verf - Ashes of Roses, Citrine en Light Peachblossom Little Greene muurverf kleuren  (Foto Little Greene paint  op DroomHome.nl)

Verkrijgbaar in alle tinten van de Little Greene kleurenkaart

Absolute Matt Emulsion is verkrijgbaar in alle tinten van het Little Greene kleurenpalet. De afwerking is prachtig in alle kleuren en ziet er bijzonder luxe en weelderig uit in donkere tinten, zoals Obsidian Green, Basalt en Lamp Black. Deze matte finish geeft een wezenlijke diepte aan de kleuren, dankzij de subtiele textuur van het krijtachtige oppervlak.

Absolute Matt Emulsion is te koop in blikken van 1 liter, 2,5 liter, 5 en 10 liter. De samplepotjes van 60ml zijn ideaal om te experimenteren met zowel kleur als afwerking, voordat er daadwerkelijk wordt besteld. Little Greene verf kopen kan via een netwerk van onafhankelijke distributeurs en online via Littlegreene.nl.


Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+