PPG Interieur Kleur 2016: Paradise Found!

PPG Interieur Kleur 2016: Paradise Found

PPG, Eigenaar van Histor Verf & Sigma Coatings, Interieur Kleur 2016: Paradise Found! – Aloë Groene Kleurtrend 2016 – MEER Kleur & interieur… (Foto PPG, The Voice of Color  op DroomHome.nl)

PPG, de Voice of Color & eigenaar van Histor verf & Sigma Coatings presenteert 'Paradise Found' als de Kleur van het Jaar 2016.

Paradise Found is een echte, aloë groen kleur. Deze warme kleur is geïnspireerd op de consument die zoekt naar veiligheid, bescherming, privacy en veerkracht in een onzekere wereld. De kleur experts van PPG kijken naar de toekomst en zijn er van overtuigd dat consumenten de kleur 'Paradise Found' in hun interieur en huisinrichting zullen laten terugkomen.

Deze interieur kleurtrend 2016 is een stevige, geruststellende kleur in een tijd van groeiende bedreigingen op mondiaal, nationaal en cyber niveau. In onze samenleving is er een toenemende focus op de ontwikkeling van persoonlijke kracht, veiligheid en beveiliging. De gedempte groene kleur is stevig en beschermend, geeft consumenten het gevoel van vertrouwdheid. Het helpt hen verandering te omarmen en vernieuwing door te voeren in het interieur in huis naar de veranderende behoefte in de woonstijl. Bron: PPG.com

Google+