PPG Interieur Kleur 2018 Black Flame

PPG Interieur Kleur Van Het Jaar 2018 Black Flame

PPG Kleur van het Jaar 2018: Black Flame – Zwart Navy Blauwe Kleur – MEER Kleur & Interieur Inspiratie… (Foto PPG, eigenaar van Histor verf & Sigma Coatings  op DroomHome.nl)

PPG, de Voice of Color & eigenaar van Histor verf & Sigma Coatings presenteert 'Black Flame' als de Kleur van het Jaar 2018.

De kleur Black Flame (kleurcode PPG1043-7) fungeert als een zwart gordijn, waardoor uw andere decorelementen in het middelpunt worden. Het is een fantastische mix van zwart en marine blauw, twee klassieke tinten. Zwart creëert de stilte die we nodig hebben in deze informatie volle wereld, terwijl de marine navy kleur mogelijkheden en veel hoop biedt.

De mix van twee kleuren maakt het ongelooflijk veelzijdig. Gebruik het op een muur met een matte afwerking op een plafond, met hoogglans op een natuurlijk verlichte trap, op kasten, binnen- en buitendeuren en op veel meer plaatsen.

PPG Kleur van het Jaar 2018: Black Flame – Zwart Navy Blauwe Kleur, Jericho Jade, Secret Safari, Gymsum & Misty Aqua –  (Foto PPG, eigenaar van Histor verf & Sigma Coatings  op DroomHome.nl)

De veelzijdige tint kan ook kracht en een moderne luxe sfeer geven aan ruimtes met veel wittinten, poeder roze en zachte pastels. 

PPG Kleur van het Jaar 2018: Black Flame – Zwart Navy Blauw Kleur (Foto PPG, eigenaar van Histor verf & Sigma Coatings  op DroomHome.nl)

Bron: ppgvoiceofcolor.com

Google+