Seasons Strandjutter Huis | Licht Interieur Aan Zee

Woonblad Seasons Strandjutter Huis

Licht Strandhuis Interieur op Woonbeurs Amsterdam

Woonblad Seasons Strandjutter Huis - Licht Interieur met Woonaccessoires Vondsten - Houten Strandhuis in Wit en Verschraalde Kleuren - LEES MEER.. (Foto Seasons Interieur, Woonbeurs Amsterdam door DroomHome.nl)

 Woonblad Seasons Strandjutter Huis Interieur

Welkom in 'Sil .. Seasons de Strandjutter' huis op de Woonbeurs Amsterdam! Dit lichte aparte interieur is naar ontwerp van Annelies Morris. Alles wat je verwacht van een houten strandhuis vind je hier van zee accessoires als drijfhout, meeuwen, scheepsobjecten tot nautische verrassingen. 

De achterwand is gemaakt van antieke deuren met rechts lage tafel met berken houten poten, ontwerp Onno Donkers. Scheepslampen en vitrines vol met vondsten!

Woonblad Seasons Strandjutter Huis - Licht Interieur met Woonaccessoires Vondsten - Prachtige Strandhuis Woonaccessoires als Koraal, Drijfhout, Gebreide Poef, Houten Vissen Genietend vanuit een Bear Chair in Wit en Verschraalde Kleuren - LEES MEER.. (Foto Seasons Interieur, Woonbeurs Amsterdam door DroomHome.nl)

 Seasons Strandhuis Accessoires & Meubels

Een complete zee collage van de muur van het Seasons strandhuis! Pol's Potten Vissenlamp schijnt haar licht op de houten siervissen van Kwan Yin, stoffen met vissenprint en behang met wolkendessin van Little Owl. Op de gebreide poef van Rustik Lys kijk je uit naar een van de vele verzamelkastjes & stolpen. Stenen schelpen en geverfde koraaltakken geven kleur aan de vitrine. Van eieren en veren tot diepzee objecten met sponsen en zeepokkenvaasjes. Zit achterover en geniet van de Canadian Bears Chairs.

Woonblad Seasons Strandjutter Huis - Licht Interieur met Woonaccessoires Vondsten - Prachtige Strandhuis Zeegroene Tafel met Takvormige Poten van Joep Huisinga met Nautische Verzamelobjecten als Meeuwen op Kandelaars, Stolpen, Zeilboot op Schaale en Zeildoek Lampen van Annelies Morris - LEES MEER.. (Foto Seasons Interieur, Woonbeurs Amsterdam door DroomHome.nl)

Seasons Pronk Tafel & Woonbladen Brievenbussen

Do we have got mail ... in de Amerikaanse brievenbussen van de woonbladen Seasons, Ariadne at Home en Home and Garden? US Mailbox van Interioo. De zeegroene eettafel met takkenpoten is naar een ontwerp van Joep Huisinga.

Op de tafel staan typsche Seasons accessoires als houten vitrinekastje van Luxury bij Nature met meeuw en Bootmodel jacht. Zeildoeken lampen, ontwerp van Annelies Morris.

Woonblad Seasons Strandjutter Huis - Licht Interieur met Woonaccessoires Vondsten - Enjoy the View vanaf het Prachtige Strandhuis met Groene Tuin & Veranda in Schommelstoel en Plantenkastje - LEES MEER.. (Foto Seasons Interieur, Woonbeurs Amsterdam door DroomHome.nl)

 Seasons Strandhuis Terras & Veranda

Om het Seasons strandhuis is een veranda tuin ontwerpen met kleurige planten, gieters, krukjes, Riverdale vogelkooi en een Hubsch schommelstoel om van het uitzicht te genieten. Wit rond ijzeren tafeltje van Ikea en een prachtig brocante planten vitrinekastje met oude deurtjes om kleine plantjes in te kweken.

Woonblad Seasons Strandjutter Huis - Licht Interieur met Woonaccessoires Vondsten - Vanaf het Prachtige Strandhuis Heb je een Kijkje op de Veranda met Enorme Bank en Kussens van het Ariadne at Home New England Woonhuis & Schattige Vogelhuis - LEES MEER.. (Foto Seasons Interieur, Woonbeurs Amsterdam door DroomHome.nl)

Seasons Uitzicht op Ariadne at Home Veranda

De Ariadne at Home veranda heeft een enorme handgemaakte bank (geschilderd in Pure White van Histor One) met kussens in wit en rood tinten als vierkant wit linnen van Ikea en rode kruis kussen van Riviera Maison.

Koperen wandlampen van Tierlan Tijn. Houten Jasno shutters.

Woonblad Seasons Strandjutter Huis - Licht Interieur met Woonaccessoires Vondsten - Vanaf het Prachtige Strandhuis Kijk Je op de Veranda met Enorme Bank en Kussens & Vogelhuis Vol met Planten van Riviera Maison van het Ariadne at Home New England Woonhuis - LEES MEER.. (Foto Seasons Interieur, Woonbeurs Amsterdam door DroomHome.nl)

Seasons Accessoires Vogelhuis & Vogelkooi met Planten

Veel vogels zijn er op het strand te vinden, maar of ze ook in dit witte vogelhuis en vogelkooien verschijnen is nog maar de vraag. De prachtige witte vogelkooien van Riverdale zijn gevuld met planten en hangen buitengewoon sfeervol hoog op de veranda. De keramieke vogels van &klevering fladderen rond het oude witte vogelhuis van Old Basics. Betere tuincentra verzorgden de planten, vetplanten en verse kruiden in de tuin & op de veranda. De handgemaakte veranda bank is bekleed met Nina Campbell stof Amazones.

Google+