Interieur Tips voor Jouw Perfecte Werkplek en Studeerruimte

Interieur Tips voor Perfect Thuiswerken en Studeren

Interieurtips voor de perfecte werkplek en studeerruimte – Leen Bakker bureau, lamp en bureaustoel voor betaalbaar thuiswerken. (Foto Leen Bakker  op DroomHome.nl)

Naast het studeren in huis zien we dat er steeds meer mensen behoefte hebben aan een werkplek thuis. Dit kan een aparte kamer in de woning zijn, maar vaak is het een hoek in de woonkamer door gebrek aan ruimte maar ook omdat het gezelliger is of om de kinderen in de gaten te houden.

De inrichting sluit bij voorkeur aan op de rest van de woonstijl, maar het belangrijkste is: er moet goed gestudeerd en gewerkt worden. Met de volgende interieur tips en items van Leen Bakker maken we de ideale studeer- en werkplek voor een betaalbare prijs.

Interieurtips voor de perfecte werkplek en studeerruimte – Leen Bakker roomdivider Lyon, vloerkleed Alivio en RoomMates wandsticker Peel & Stick Decor Stuccoed Brown Brick. (Foto Leen Bakker  op DroomHome.nl)

De werkruimte markeren
Krijgt de werkplek een plaats in de woonkeuken of kamer dan verdeel je de ruimte handig in verschillende delen met een vloerkleed op de vloer, muurvlak of een roomdivider. Een vloerkleed dempt ook nog het geluid in de kamer om je zo beter te kunnen concentreren. Uit de Leen Bakker collectie vloerkleden viel ons vloerkleed Alivio op door haar rustige blauw-grijze dessin en het is nog in de sale ook.

Werkplek en studeerplek interieur tips – Leen Bakker roomdivider Lyon en RoomMates muurstickers Peel & Stick Stuccoed Brown Brick. (Foto Leen Bakker  op DroomHome.nl)

Je kunt de werkplek ook markeren met de RoomMates wandstickers Peel & Stick Stuccoed Brown Brick zo creeer je snel een hippe bakstenen look-vlak op de muur. Roomdivider Lyon verdeelt niet alleen de ruimte op, maar biedt met zijn 16 vakken een grote hoeveelheid opbergruimte.

Interieurtips voor de perfecte werkplek en studeerruimte – Leen Bakker bureau Napels, bureaustoel Trento en wandkast Santos. (Foto Leen Bakker  op DroomHome.nl)

Werkplek en studeerruimte meubels
We hebben de ruimte afgebakend en nu gaan we op zoek naar de perfecte meubels voor onze ideale werkplek die niet te veel mag kosten want dat is het eerste verdiend. Het Leen Bakker bureau Napels walnoot heeft een slank ontwerp dat geen afbreuk doet aan de interieurstijl van de woonkamer. Comfortabel en stijlvol zitten aan je bureau gaat helemaal lukken met bureaustoel Trento, die zowel in grijs als bruin verkrijgbaar is. Om je spullen in te zetten is wandrek Santos een geweldig alternatief voor een grote kast.

Werkplek en studeerplek interieur tips – Leen Bakker woonaccessoires: Karlsson wandklok Mr White, opbergmanden Brisbane & Valencia en Lucide led-bureaulamp Binari. (Foto Leen Bakker  op DroomHome.nl) 

Ideale woonaccessoires voor thuiswerken en studeren 
We willen graag een goed verlichte werkplek, maar (dat zou je niet verwachten) gedimd licht bevordert juist de creatieve prestaties omdat het je helpt op je gemak te voelen. Onder de Leen Bakker bureaulampen bevindt zich de stijlvolle Lucide LED-bureaulamp Binari die van zichzelf al een warm witte licht-gloed verspreid. Het voordeel van de Karlsson wandklok Mr. White is dat de tijd alleen zichtbaar is als je bewust kijkt naar de witte cijfers en je zo niet telkens de tijdsdruk voelt. 

Werkplek en studeerplek interieur tips – Leen Bakker woonaccessoires: Karlsson wandklok Mr White en Lucide led-bureaulamp Binari. (Foto Leen Bakker  op DroomHome.nl)

Je kunt niet zonder opbergdozen en manden om grote stapels op het bureau te vermijden, want een georganiseerd bureau geeft rust. Draadmand Valencia van metaal en MDF is niet alleen handig voor het verzamelen van losse bureau-items, maar is ook een zeer mooie opberger. 

Studeer en werk ze!

Google+