Notice: Undefined index: option in /home/wdroom/public_html/components/com_content/views/article/view.html.php on line 211

Notice: Undefined index: option in /home/wdroom/public_html/components/com_content/views/article/view.html.php on line 222

Notice: Undefined index: option in /home/wdroom/public_html/components/com_content/views/article/view.html.php on line 222

Notice: Undefined index: option in /home/wdroom/public_html/components/com_content/views/article/view.html.php on line 222

101 Woonideeen FOTO'S | Woonbeurs Pastel Kleuren Inrichting

101 Woonideeën Woonbeurs Foto's

Pastel Kleuren - Poeder Tinten - Schepijs Kleuren

101 Woonideeen Huis in Pastel en Zachte Kleuren op de Woonbeurs Amsterdam LEES MEER... (DroomHome.nl)

Woonblad 101 Woonideeen Woonbeurs 2010 Huis
Woonblad 101 Woonideeen presenteert zich op de Woonbeurs Amsterdam met een vrouwelijk huis & boudoir in zachte poeder & pastel kleuren met natuurlijke accessoires. Het lounge boudoir kent veel kussens van o.a. Home Day Birger et Mikkelsen, H&M Home en Woonexpres in grijs, beige, roze en geel tinten met fluweel, linnen, leer en katoen doorgestikte kussenslopen. Schelpenkettingen, kelim tapijt en Sabon zeepjes passen perfect in deze zachte kleuren 101 Woonideeen woonstijl.

De hangende steigerhout plank geeft ruimte voor nostagische koffers, Ottomania zeepkettingen & Eldeman zeepkralen in pastel en Pentalight Ribbellamp. Ikea panelen en Eijffinger scherm stof. De 101 woonideeen vloer is van Unibamboo bamboe.

101 Woonideeen Rotan & Bamboe Woonaccessoires & Meubels op de Woonbeurs Amsterdam LEES MEER... (DroomHome.nl)

101 Woonideeen Meubels - Rotan & Bamboe Interieur Trend 
Rotan & Bamboe is helemaal de interieur trend! Duurzame en natuurlijke materialen in meubels, woonaccessoires en vloeren. Het rotan stoeltje op ijzeren pootjes, ontwerp Dirk van Sliedrecht. Het rotan bijzettafeltje komt van House Doctor en de rotan poef is van Freaky Furniture. 101 Woonideeen zelfmaakideeen als de bamboe 101 Woonideeen lamp bekleed met Nijhof stof.  

101 Woonideeen Keuken op de Woonbeurs Amsterdam LEES MEER... (DroomHome.nl)

Warme 101 Woonideeen Keuken & Hippe Keukenaccessoires 
De 101 Woonideeen keuken op de Woonbeurs is een zwarte Svea keuken met brede uittrekbare korflades en voorzien van Whirlpool keukenapparatuur. De inbouwapparatuur is ook in zwart RVS accenten als vaatwasser, RVS design afzuigkap, gaskookplaat, oven en grote koelkast. De keuken heeft een vierkante spoelbak en 2cm hoge composiet werkblad. De fotografische achterwand is van PimpYourKitchen, geheel naar eigen ontwerp te bestellen. De woonbeurs keuken accessoires zijn in warme zachte kleurstellingen in geel & oranje en natuurlijke materialen.

Een echte leefkeuken waar het gezin en vriendinnen aan konden schuiven aan de houten Ikea tafel. Een groene plantentafel als eigen kruidentuin met de Fair Trade bamboe mand, ontwerp Piet Hein Eek. Bamboe vogelkooien passen perfect bij het orientaalse woonstijl met de stoffen aan de waslijn zijn o.a. Van hier tot Tokio (Obi), Jim Thompson, Gaston y Daniela, Eijffinger en o.a. bij de Praxis 101 Woonideeen behang en verf.

101 Woonideeen Badkamer op de Woonbeurs Amsterdam LEES MEER... (DroomHome.nl)

101 Woonideeen Badkamer & Design Badkameraccessoires 
De 101 Woonideeen badkamer op de Woonbeurs is een Ideal badkamer ontwerp in kleur wit met chrome badkameraccessoires. De badkamer inrichting bestaat uit Steps badkamermeubels, Ventuno sanitair wastafels en wandclosetten & Attitude kranen en douche-armatuur. Milovito Mozaïek de Roses op de 101 Woonideeen badkamer wanden is voor de Woonbeurs uitgevoerd in rozen mozaiek & in de zachte kleuren van het 101-Woonideeënhuis. De tegel mozaïek kan op maat worden gemaakt. Over de House Doctor bamboe trapjes, heel Zen & Feng Shui hangt een zijden jurkje en meerdere handdoeken van Ottomania decoreren de badkamer met Sabon zeepjes en zeepbollen.

Google+