Couture & Fauteuils | Frans Molenaar Stoelen Ontwerp

Frans Molenaar Ontwerpt Stoelen

Van Couture tot Stoelen voor Prominent Relaxfauteuils

Van Couture tot Fauteuils! – Frans Molenaar Ontwerpt Design Relaxfauteuils – Moderne Relaxstoelen voor Prominent Relaxfauteuils LEES MEER… (Foto Prominent Relaxfauteuils  op DroomHome.nl)
Nederlands bekendste couturier Frans Molenaar maakt voor het eerst de vertaalslag van couture naar fauteuils.

Op verzoek van Prominent heeft hij een collectie comfortabele fauteuils ontworpen. Deze collectie is herkenbaar aan de opvallende kleurencombinaties, de ‘piping’ en het comfortabele design. Zo komen vorm – het moderne design van Frans Molenaar – en functie – zitten en relaxen met de kwaliteit van Prominent – samen.

Relax Fauteuils & Sta-Op Stoelen Brochures

Gratis Woonbrochures Aanvragen - Gratis Prominent Brochure Aanvragen - Vraag Gratis de Uitgebreide Prominent Stoelen, Fauteuils, Relax Fauteuils en Banken aan! LEES MEER... (Foto Prominent Brochure Relax Fauteuils  op DroomHome.nl)Gratis Prominent Stoelen Inspiratieboek

Vraag het uitgebreide Prominent inspiratieboek gratis aan en laat je inspireren door 120 pagina's de mooiste fauteuils, banken, relaxfauteuils en stoelen met een geweldig zitcomfort. Voor 13.00 uur besteld, morgen in huis! Gratis Prominent Banken & Stoelen Brochure


Gratis Woonbrochures Aanvragen - Gratis Prominent Brochure Aanvragen - Vraag Gratis de Uitgebreide Prominent Stoelen, Fauteuils, Relax Fauteuils en Banken aan! LEES MEER... (Foto Prominent Brochure Relax Fauteuils  op DroomHome.nl)Gratis digitale Prominent sta-op stoelen brochure

Makkelijker opstaan uit je stoel? Ontvang de volledige collectie sta-op stoelen brochure van Prominent in je mailbox! Maak gratis kennis met de nieuwe smaakvolle generatie sta-op stoelen en laat je inspireren door de designs, kleuren en aanvullende relaxopties! Gratis Prominent sta-op stoel brochure


Frans Molenaar opende in 1967 zijn couturehuis in Amsterdam. Elk halfjaar toont hij zijn nieuwste collectie. Dit voorjaar voor de 97e keer. Zijn signatuur zit vooral in het gebruik van contrasterende piping (biezen) die uiteraard ook verwerkt is in deze collectie. Dankzij de speciale kleurencombinaties vallen de stoelen direct op en zijn ze een eyecatcher in elk interieur.

Prominent sta-op stoelen Wilson, design Frans Molenaar (Foto: Prominent  op DroomHome.nl)

“Voor beide partijen is dit een unieke samenwerking”, zegt Diana Kuiper, Category Manager bij Prominent. “Wij werken voor het eerst samen met een bekende ontwerper. Bovendien ontwierp Frans Molenaar niet eerder fauteuils. We zijn dan ook erg trots op deze bijzondere collectie. Het resultaat: een lijn comfortabele stoelen die elk modern interieur perfect aanvullen.”

Frans Molenaar: “Lekker zitten wil iedereen. Dat was voor mij de reden om me in de wereld van het zitcomfort te verdiepen. Een wereld die veel raakvlakken heeft met de modewereld. Het gaat in beide gevallen om de schoonheid van vorm en kleur, zonder het comfort uit het oog te verliezen.”

Op donderdagmiddag 8 mei 2014 vond de officiële introductie plaats van de Prominent-relaxfauteuils, ontworpen door Frans Molenaar. In de Amsterdamse salon van de ontwerper zelf onthulde hij enkele van zijn comfortabele stoelen in aanwezigheid van de Nederlandse pers.

Van Couture tot Fauteuils! – Frans Molenaar Ontwerpt Design Relaxfauteuils – Moderne Relaxstoelen voor Prominent Relaxfauteuils LEES MEER… (Foto Prominent Relaxfauteuils  op DroomHome.nl)

Over de fauteuils

Net als de couture van Frans Molenaar zijn de moderne fauteuils in de Frans Molenaar-collectie op maat verkrijgbaar en bieden dus voor ieder wat wils. De klant heeft de keus uit een scala van leersoorten, kleuren en maten. De kleurencombinaties zijn zwart/wit, wit/zwart, rood/grijs, geel/rood, groen/beige en blauw/lichtblauw.

Daarnaast heeft elk model standen voor verschillende functies, zoals relaxen, zitten en liggen. De meubellijn is speciaal gemaakt voor mensen die waarde hechten aan design en die op zoek zijn naar optimaal comfort. De Frans Molenaar Prominent stoel collectie is verkrijgbaar vanaf week twintig in de filialen van Prominent.

Meer informatie:

Gratis Prominent catalogus & inspiratieboek aanvragen

Thuis demonstratie relaxfauteuils en sta-op stoelen van Prominent

Maak een advies afspraak in een Prominent winkel!

Google+