Disney At Home | Ideeen Kinderkamer Meubels & Accessoires Foto's

Disney at Home Kinderkamer

Disney Ariadne | Meubels & Decoratie

Treed binnen in het Ariadne Disney at Home huis, de Disney kinderkamer ingericht met vrolijke meubels, decoratie en Minnie & Mickey Mouse woonaccessoires in de Ariadne at Home stand, Woonbeurs Amsterdam!

Disney at Home - Disney Kinderkamer Meubels & Decoratie met Mickey & Minnie Mouse Accessoires voor de Kinder Slaapkamer op de Ariadne at Home Woonbeurs Huis (Foto DroomHome.nl)

Disney Kinderkamer & Babykamer 

In deze Disney kinderkamer zijn Minnie Mouse en Mickey Mouse de inspiratiebronnen voor de kinder slaapkamer. In de Disney kleuren rood, roze, wit en zwart zijn de kindermeubels, decoratie, woonaccessoires en Disney speelgoed aangepast aan kinderen op kind formaat. De Disney knuffels zijn van Ariadne at Home, Combitex en Kids Factory. Het kinderkamer behang in zwart met witte stip is van Esta Home.

Disney schilderijtjes kinderkamer boven de manden met handvaten zijn van Meander en dozen van Ikea en Mechanisch Speelgoed. Muurschildering kinderkamer met Minnie & Mickey zijn een zelfmaakidee van Disney at Home. Zo ook de geborduurde Mickey Mouse babycape. Disney interieurstickers zijn van Dare to be Different.

Disney at Home - Disney Kinderkamer Meubels & Decoratie met Mickey & Minnie Mouse Accessoires voor de Kinder Slaapkamer op de Ariadne at Home Woonbeurs Huis (Foto DroomHome.nl)

Disney Slaapkamer Decoratie

Doorkijkje in het Disney & Ariadne at Home huis op de Woonbeurs Amsterdam. Hippe inrichting kinderkamer: Het behang kinderkamer, behang rood met roze stip is van Esta Home. De kinder krukjes zijn van Nooosugar. De kralen voet lamp kinderkamer is van Ikea, zo ook het gewatteerde tasje aan het rekje.

De roze rekjes & lampenkapjes zijn van Kids Factory, zo ook de vitrinekastjes waarin je leuke Duckstad & Disney spulletjes kunt etaleren.

Disney Kinderkamer & Speelkamer

De geinige lampen kinderkamer van rood riet met Minnie Mouse strik zijn rood geverfde Ikea lampen. Voorzien van schuimrubber stukken en bekleed met stippen stof. Leuk zelfmaakidee uit Disney At Home. Zo ook de tafel van Basiclabel met schoolbordverf geschilderde sticker Mickey Mouse. Ook een zelfmaakidee is de radiatorbekleding met Mickey oren. De kinderstoelen kindermeubels rond de kindertafel en de gehaakte taart zijn van Kidsfactory. De wandkastjes hebben een zwart met witte stip Esta Home behang binnenkant. Witte ster is een muziekdoosje van Kids Factory.

Disney at Home - Disney Kinderkamer Meubels & Decoratie met Mickey & Minnie Mouse Accessoires voor de Kinder Slaapkamer op de Ariadne at Home Woonbeurs Huis (Foto DroomHome.nl)

Disney Slaapkamer Bed & Kast

De witte kast met de Mickey en Minnie Mouse tekening is van Basiclabel met zelfmaak tekening uit Disney at Home. Voor de slaapkamerkast in de kinderslaapkamer staan kinderschoentjes van Souza. Het 'Prinses op de Erwt' bed en ledikant & bureau en zwart met witte stippen beddengoed is van Kids Factory.

De kussens met strikken komt uit Disney at Home, andere kussens in de kinder slaapkamer zijn van Kids Factory, Pol's Potten en Dynamic Comfort. Zo ook de witte schommelstoel en de snoezige lamp met rozen naast het bed. De bureaustoel is van Ikea. Witte boomstronk bijzettafel en als kruk. Minnie & Mickey Mouse spiegels zijn een zelfmaak idee uit Disney at Home.

Disney at Home - Disney Kinderkamer & Babykamer Ideeen voor Disney Zelf Maken, Handwerken, Stoffen en Naaien van Decoratie & Meubels van Ariadne Handwerken met Mickey & Minnie Mouse Inspiratie FOTO'S  (Foto DroomHome.nl)

Disney Zelf Maken, Handwerken, Stoffen

Disney baby deurhanger: 'Sttt.. Ik slaap'. Disney deurhanger voor de babykamer is een kant en klare Pronty deurhanger beplakt met Mickey behang van Graham Brown en beschreven met permanent stift. De strikken kussens en plaid op het bed zijn ook een Ariadne zelfmaakidee uit het Disney at Home tijdchrift. Roze en rood polka dot Minnie Mouse stippen stoffen aan elkaar naaien met zwarte strikjes accent. Ook strikjes aan Ikea wekkers hangen aan het kinderbed. De Ikea stoel is roze geverfd. Disney babykamer & kinderkamer accessoires zelf maken!

Google+