Fifty Shades of Grey Appartement Interieur!

Fifty Shades of Grey Appartement Interieur

Film Fifty Shades of Grey en Vervolg Darker – Luxueuze Appartement Interieur van Christian Grey met Stijlvolle Meubels: Dressoir en Lampen van Boca Do Lobo. (Foto Fifty Shades Darker Movie, Boca Do Lobo  op DroomHome.nl)

Film Meubels & woonaccessoires uit Christian Grey's Appartement

Welkom in het luxueuze appartement van de ondoorgrondelijke Christian Grey uit de beststeller film Fifty Shades of Grey!

Zoals de James Bond films bekend staan om hun prachtig ingerichte interieurs, zo brengt Fifty Shades of Grey jou naar het sexy en strakke interieur van Mr. Grey. De meubels en woonaccessoires als verlichting en wanddecoratie hebben een sterke uitstraling om het verschil tussen Christian Grey en Anastasia Steele te laten zien en voelen, zoals in het boek Fifty Shades of Grey van E.L. James naar voren komt.

Fifty Shades of Grey Meubels & Verlichting

Raak je opgewonden van de extravagante lifestyle en miljonairs inrichting van Mr. Grey's appartement, waar de meeste actie uit de film plaatsvindt?

In het 'Fifty Shades of Grey’ interieur staan luxe meubels & lampen uit de Boca do Lobo, Delightfull, Brabbu & Koket collectie. Delightfull presenteert als verlichting de Turner Table en Ike Floor uit de vintage collectie, maar Boca do Lobo laat een Diamond Sideboard zien uit de hedendaags design. 

Terug naar de natuur met de Brabbu Sequoia salontafel en Koket is meer gepassioneerd met de Burlesque Console en Hypnotic Chandelier kroonluchter. Is dit wat voor jou in huis? Een love affair met design. Have fun!

Christian Grey Appartement Adres

Het penthouse van Mr. Grey waar de Fifty Shades of Grey film is opgenomen en staat te koop voor 5,4 miljoen euro. De film en het boek speelt zich af in het appartementen complex Escala Tower in Seattle. Het appartement beslaat 587 m2 en heeft 9,5 meter hoge ramen van vloer tot plafond.

Meer Fifty Shades of Grey inspiratie en shoppen

Google+