Frisse HEMA zomer woontrends 2021

2 HEMA zomer woontrends 2021

HEMA woontrends 2021 – Zomerse woondecoratie: HEMA kussens, vazen, kaarsen, geurkaarsen, kandelaar en tray (Foto HEMA  op DroomHome.nl)

Ontdek de nieuwste HEMA woonaccessoires! 

Veel thuis? Tijd om je interieur een gezellige update te geven. HEMA heeft twee nieuwe woontrends 2021 collecties gelanceerd, de Play en Gratitude collectie. Met de Play collectie, haal je felgekleurde woondecoratie items in huis die je kamer een vrolijke boost geven. Met de Gratitude collectie haal je de rust in huis met HEMA woonaccessoires in sfeervolle naturelle kleuren. Maak van jouw thuis een gezellige plek met de nieuwe woondecoratie van HEMA. 

HEMA woontrend Play, durf jij het?

De Play collectie is geschikt voor mensen met een gedurfde woonstijl. De collectie bevat kleuren zoals geel, blauw en terra. De bijzondere kleuren en vormen van de producten, zorgen voor speelse eyecatchers in huis. 

HEMA woontrends 2021 – Zomerse woondecoratie: HEMA kussens, vaas, droogbloemen, design kandelaar en glazen waxinelichthouders (Foto HEMA  op DroomHome.nl) 

HEMA woontrend Gratitude, kom tot rust

Mocht je meer houden van woondecoratie die rust uitstraalt dan is de HEMA Gratitude collectie helemaal wat voor jou. De Gratitude collectie straalt rust uit door de rustgevende kleuren. Het is een sfeervolle collectie met een frisse uitstraling. De collectie heeft een absolute eyecatcher, de bollenvaas. Deze eyecatcher is in twee maten verkrijgbaar. De bollenvaas is natuurlijk geschikt voor bloemen, maar is ook zonder bloemen een pronkstuk voor je interieur. Naast de bollenvaas is er ook een extra grote glazen HEMA vaas. De HEMA vaas is onder andere geschikt voor een trendy bosje droogbloemen of een paar sierlijke pluimen. 

HEMA woontrends 2021 – Zomerse woondecoratie: HEMA bureau organizer, schriften, klok en pennenbak (Foto HEMA  op DroomHome.nl)

HEMA bureau accessoires - Organiseer je werkplek thuis!

Veel mensen blijven de komende tijd thuiswerken. HEMA heeft daar een fijne en stijlvolle oplossing voor, zodat je werkplek netjes en georganiseerd blijft. Het metalen HEMA tijdschriftenrek is geschikt voor A4 formaat. Handig en het ziet er ook nog eens leuk uit. De HEMA bureau organizer is ideaal om pennen, post-its en paperclips in op te slaan. Het artikel heeft een groter vak en kleinere vakjes, zodat het overzichtelijk blijft. Mocht je home office wat extra sfeer kunnen gebruiken, haal dan een fris plantenpotje, wat overigens ook leuk is als pennenbakje. De plantenpotjes van HEMA hebben een frisse kleur en zijn verkrijgbaar in 3 maten. 

MUST HAVE: prachtig design HEMA kandelaar

Kaarsen maken je huis een stuk gezelliger. Deze HEMA kandelaren zijn op twee manieren te gebruiken. Voor een romantisch diner, kan je de kandelaar gebruiken met een dinerkaars wat je eettafel extra sfeer geeft. Mocht je voorkeur uitgaan naar een waxinelichtje, dan kan je de kandelaar omdraaien. Het is maar net wat je leuk vindt. 

Nieuwe HEMA kussens

Een paar nieuwe HEMA kussens, kunnen een wereld van verschil zijn voor de uitstraling van je woonkamer. De nieuwe woondecoratie collectie heeft kussenhoezen, gemaakt van gerecycled katoen. De kussenslopen hebben neutrale kleuren en een frisse uitstraling door het lichte reliëf in de stof. 

Shop nu de nieuwe HEMA woondecoratie trends op Hema.nl!

Google+