Kinderkamer Trends | Nieuw in de Kinderkamer!

Nieuw in de Kinderkamer!


Nijntje Behang

Nijntje op de muur! Nieuw in de Graham & Brown collectie is het Nijntje behang.

Vanaf nu kan de baby- of kinderkamer helemaal in Nijntje stijl worden ingericht.

Het lieflijke dessin van het schattige konijntje geeft een vrolijk accent aan iedere muur.

Lief Nijntje Behang! Nijntje Behang & Miffy Wallpaper, Design Graham & Brown voor de babykamer & Kinderkamer in Primaire Kleuren & Grijs & Taupe Kleur - LEES MEER ... (Foto Nijntje Behang & Miffy Wallpaper, Graham & Brown op DroomHome.nl)

Nijntje Behang, Graham & Brown  

Bron Graham & Brown


Kindermode aan de muur!

In één middag een modische muur in de kinderkamer om mee te pronken!

Acht nieuwe behang outfits voor jouw interieur. Van vrolijke kleuren, grappige beesten & dieren tot Studio Ditte Indian Tipi kinderbehang. Bekende behang merken showen hun nieuwste behang collecties op de verticale catwalk. Lees meer...

Behang Trends: Kindermode voor de Muur! – Vrolijke Kleuren, Dieren & Beesten Behang en Studio Ditte Behang voor Kinderen  - LEES MEER ... (Foto Studio Ditte Indian Tipi Wallpaper, Perscentrum Wonen op DroomHome.nl)

Behang Studio Ditte Indian Tipi Wallpaper  

Bron: Perscentrum Wonen


Kinderstoelen: Jong geleerd is Oud gedaan

Geef zeven- en achtjarigen een leeg vel papier en laat ze een stoel tekenen.

Met dat idee wilden Jack Beveridge en Joshua Lake de fantasie van kinderen realiteit maken door de stoelen daadwerkelijk te produceren. “Met een beetje aanmoediging en wat gekleurde potloden, begonnen de kinderen hun droomstoel te tekenen. Na een uur hadden we de meest prachtige selectie van ontwerpen die onze stoutste dromen overtroffen.” Wie weet wordt een van de kinderen straks een grote designer. Jong geleerd is oud gedaan!

Leuke Kinderstoelen – Jong geleerd is Oud gedaan! – Stoelen Zelf Ontworpen door Kinderen, Design Jack Beveridge & Joshua Lake - MEER Kinderdesign … (Foto Design Jack Beveridge & Joshua Lake op DroomHome.nl)

Kinderstoelen Ontworpen door Kinderen, Jack Beveridge & Joshua Lake  

Bron: Jack Beveridge & Joshua Lake

 


Prikbord Poedeltje Prik!

Nieuwste prikborden! Zeg je ‘ouderwetse’ prikbord van kurk gedag en ga voor een gekleurd exemplaar van Wonderwall!

De collectie bestaat uit een appel, uil, poedel, olifant, stier, boom, bloem, piraat en een camper. Een vos, peer en scooter zijn aan de collectie toegevoegd. De prikborden maken gebruik van magneten je prikt hem niet kapot. Vrolijk de kinderkamer op en speel een potje poedeltje prikje!

Poedeltje Prik! Hippe Woonaccessoires: Nieuwste Magneet Prikborden zoals voor in de Kinderkamer Mintgroene Vos, Design Wonderwall - MEER Kinderkamer Accessoires... (Foto Wonderwall op DroomHome.nl)

Mintgroene Vos Magneet Prikbord, Design Wonderwall  

De mintgroene vos maakt van de kinderkamer een vrolijke beestenboel!

Bron: wonderwall-design.com


Bambino Kinderstoel ~ Geboortegeschenk

De geboorte van je kind is natuurlijk een memorabele gebeurtenis.

Om dit bijzondere moment voor altijd bij je te houden heeft Kees Verhouden een speciaal stoeltje genaamd Bambino ontworpen. De stoel is verkrijgbaar in eiken of noten en gepersonaliseerd met roepnaam en geboortedatum. Net als je eigen kind is de Bambino een geschenk voor het leven!

Nieuw in de Kinderkamer - Kinderstoel Bambino als Geboortegeschenk, Kinderstoel met Naam & Geboortedatum van het Kind. (Foto & Ontwerp Kees Verhouden op DroomHome.nl)

Fun fact: Bambino is het Italiaanse woord voor kind!


Niet Uitvliegen, Maar Uitslapen!

Een warm nest is het, het nieuwste kinderbed in de Saartje Prum meubelcollectie.

In het Vogelhuis, gemaakt van steigerhout, kunnen maar liefst drie kinderen slapen; eentje ín het huis, de andere op het bed en de bedlade biedt plaats aan een logeetje.

Kinderkamer Trends - Meisjes Kinderbed Vogelhuis van Saartje Prum - Kinderkamer Meer... (Foto Kinderbed Vogelhuis Saartje Prum, Perscentrum Wonen op DroomHome.nl)

Genoeg ruimte om te spelen en heen en weer te fladderen. Of om juist helemaal niets te doen en voor het ronde raam te koekeloeren. Met het Vogelhuis wordt op je nest blijven liggen heel aantrekkelijk voor de kids. Wat weer heel fijn is voor papa en mama.

Kinderkamer Trends - Jongens Kinderbed Vogelhuis van Saartje Prum - Kinderkamer Meer... (Foto Kinderbed Vogelhuis Saartje Prum, Perscentrum Wonen op DroomHome.nl)

Lekker warm nest voor de kids.Stijlvol een uiltje knappen!


Beestachtig Opbergen

Struikel je constant over het speelgoed in de kinder- of woonkamer en raap je zuchtend ‘s avonds alles weer van de grond? Maak van ‘de boel’ een ware beestenboel!

Het Canadese merk 3 Sprouts maakt opbergen leuk, met een collectie die bestaat uit onder andere commodetasjes, opbergmanden, een wandmeubel en opbergdozen. De producten hebben een print van (fantasie) dieren, waar de kids direct vrolijk van worden. Opbergen wordt een feestje met deze speelse beestenboel!

Kinderkamer Trends - Beestachtig Opbergen in de Kinderkamer! (Foto 3 Sprouts op DroomHome.nl)

Opbergdozen & opbergmanden met wasbeer & knaagdieren.

Kinderkamer Trends - Beestachtig Opbergen met Opbergdozen & Opbergmanden in de Kinderkamer! (Foto 3 Sprouts op DroomHome.nl)
Google+