Trendy Film Loft Inrichting FOTO'S | Eigen Huis & Interieur

Trendy Film Loft Interieur Foto's

Barry Atsma Presenteert Film Loft Woonbeurs

Spannende Nederlandse Film Loft Interieur - Acteur Barry Atsma Presenteert de Film Loft op de Woonbeurs met Eigen Huis & Interieur Appartement (Foto DroomHome.nl)

Barry Atsma In Film Loft Met Woonbeurs Appartement Interieur

Loft de film is een spannende Nederlandse thriller dat zich afspeelt in een trendy Amsterdams loft & appartement. De hoofdrolspeler Barry Atsma presenteerde de eerste beelden van Loft op de Woonbeurs Amsterdam. Het Eigen Huis & Interieur-huis, van ontwerper Paul Linse op de beurs is geinspireerd op de hippe inrichting van de filmset. 

Barry Atsma speelt de rol van Matthias, de succesvolle architect met het loft' plan. De acteur voelde zich gelijk thuis in de woonbeurs loft! 

Sexy Loft de Film Interieur Design Meubels in Woonkamer met Openhaard & Giga Flatscreen met Hippe Lampen en Woonaccessoires - Acteur Barry Atsma Presenteert de Film Loft op de Woonbeurs met Eigen Huis & Interieur Appartement (Foto DroomHome.nl)

Film Loft Woonkamer Interieur met Design Meubels

Een loft is een woning & appartement bestaande uit 1 grote ruimte ingedeeld naar eigen smaak in verschillende leefruimtes. Lofts zijn hip & duur en zijn vaak gemaakt in voormalige pakhuizen en fabriekspanden. De woonkamer inrichting van de woonbeurs Loft is spannend met een hangende openhaard Gyrofocus voor Focus. De design klassieker Egg chair van Arne Jacobsen met kruk Pumpkin van Studio Autoban & Bart Vos stoel Quintal voor Linteloo. Audio belangrijk in het mannenrijk met een grote Led televisie aan de muur, Blue-ray speler en een 1,5R Sound System van Vers Audio.

Sexy Loft de Film Interieur Macho Woonkamer Leefkuil - Acteur Barry Atsma Presenteert de Film Loft op de Woonbeurs met Eigen Huis & Interieur Appartement (Foto DroomHome.nl)

Loft Leefkuil & Trendy Woonaccessoires & Verlichting

De zitkuil uit de film bestaat op de woonbeurs uit de design bank Jalis van Jehs & Laub voor Cor, metaal sidetable Callipepla van Mossi, ook mohair plaid Limosa, Philippe Starck staande lamp Guns-Lounge Gun voor Flos, Zwarte Flos tafellamp Spun Light en wandkast Scene van Arco met Radio One Frost van Tivoli Audio.

Getty Images wallpaper van Betiche en Xorel behang en Leros gordijnen uit Vescom collectie. Extra Ikea woonaccessoires!

Sexy Loft de Film Interieur Woonkamer Leefkuil - Acteur Barry Atsma Presenteert de Film Loft op de Woonbeurs met Eigen Huis & Interieur Appartement (Foto DroomHome.nl)

Loft Verhaal: Barry Atsma's Slaapkamer 'Where The Magic Happends'

Liefde, Leugens & Lust in Nederlandse Film Loft

Acteur Barry Atsma wijst het ronde bed in het slaapgedeelte aan, want daar draait het allemaal om in de film. Loft film verhaal: vijf getrouwde mannen delen in het grootste geheim een loft voor hun buitenhuwelijkse activiteiten. Op een ochtend vinden ze het lijk van een jonge vrouw in hun loft. Geen van de vrienden Barry Atsma, Fedja van Huet, Jeroen van Koningsbrugge, Gijs Naber en Chico Kenzari kent de vrouw en weet niet hoe ze er terecht is gekomen. De vrienden starten een onderzoek en beginnen al gauw elkaar te wantrouwen! Cast Loft minnaressen: Kim van Kooten, Anna Drijver, Katja Herbers, Hadewych Minis, Lies Visschedijk en Carolien Spoor. Regie: Antoinette Beumer

Sexy Loft de Film Interieur Sexy Slaapkamer met Rond Bed, Donker en Goud Beddengoed - Acteur Barry Atsma Presenteert de Film Loft op de Woonbeurs 2010 met Eigen Huis & Interieur Appartement (Foto DroomHome.nl)

Loft de Film Spannende Slaapkamer & Beddengoed

De spannende slaapkamer op de woonbeurs Loft heeft een romantisch rond bed van Hastens, bed Excelsior II, ja met paardenhaar en het gouden met bruine bedlinnen is uit de Mrs. Me collectie.

De slaapkamer verlichting bestaat uit kroonluchter Noon voor Zeitraum, lamp Parentesi, Teca Mini en Ray F2 voor Flos LampenSlaapkamer kast & houten interieur Solo op maat gemaakt van Cabinet. Studio Job zitobject Playtime Volley, Porro spiegel en Bad Habits slaapkamer accessoires als interieurparfum en geurkaarsen geven deze loft slaapkamer de juiste sfeer.

Sexy Loft de Film Interieur Design Badkamer met Zwarte Tegels, Glazen Badmeubel, Vrijstaand Bad met veel Chroom Badkamer Accenten - Acteur Barry Atsma Presenteert de Film Loft op de Woonbeurs met Eigen Huis & Interieur Appartement (Foto DroomHome.nl)

Film Loft HOT Design Badkamer met Vrijstaand Bad

De super design badkamer met macho sanitair in de woonbeurs Loft is donker maar sfeervol met veel Boffi badkamer accessoires al de Marcel Wanders' Fixed Floor shower douche, het vrijstaande bad Sabbia met Marcel Wanders badkraan Pipe en het glazen badkamermeubel van Piero Lissoni. Flos wandlamp Tau en Co van der Horst & Ikea badlinnen en badkamer accessoires. Wand en vloertegels Crystal Inlay voor Cottoceramix bestaan uit glas moziek en natuursteen tegels.

Sexy Loft de Film Interieur Creme Design Keuken in Hoogglans met Houten Bar- Acteur Barry Atsma Presenteert de Film Loft op de Woonbeurs met Eigen Huis & Interieur Appartement (Foto DroomHome.nl)

Film Loft Hoogglans met Hout Design Keuken

De creme kleurige design keuken is een Paul van de Kooi keuken in hoogglans van MDF en maccasar hout met HI Macs werkblad. Loft keukenapparatuur is een Subzero koel-vriescombinatie, KitchenAid Oven 6610 en Nespresso apparaat Citiz & Milk. Flos design lampen, de Smithfield hanglamp en tafellamp Spun Light. Barstoelen Stud High by Moroso aan de bar waar het Iittala servies, bestek en glazen als keuken accessoires de Loft keuken aankleden.


Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+