Vorstelijk Wonen | Binnenkijken bij Maxima & Willem-Alexander

Binnenkijken bij Willem-Alexander & Maxima

Vorstelijk Wonen met Luxe en Modern Interieur & Meubels!

Vorstelijk Wonen – Binnen Kijken in het Huis van Koning Willem–Alexander & Koningin Maxima in The Secret House volgens vtwonen op de Woonbeurs Amsterdam – Luxe Witte Oorfauteuils & Witte Kroonluchter (Foto vtwonen Secret House Woonbeurs Amsterdam  op DroomHome.nl)

Secret House 

Welkom in het Secret House op de Woonbeurs Amsterdam!

Zo zou het interieur van koning Willem-Alexander en koningin Maxima er uit kunnen zien volgens vtwonen. Het koninklijk paar heeft haar eigen tronen thuis, onder de witte kralen kroonluchter (Bodieandfou) in de vorm van room witte oorfauteuilsvan Imperial Collection en een gouden ton als bijzettafel van Pols Potten. Vergeet de oranjebitter niet!

Vorstelijk Wonen – Binnen Kijken in het Huis van Koning Willem–Alexander & Koningin Maxima in The Secret House volgens vtwonen op de Woonbeurs Amsterdam – Portret Maxima & Koninklijke Hondenbak en Riem voor de Hond – MEER Dieren… (Foto vtwonen Secret House Woonbeurs Amsterdam  op DroomHome.nl)

 Koninklijke Hal

De hal is vaak een vergeten ruimte in huis maar in het Secret House hangen de stralende portretten van de koninklijke familie.

De familie hond heeft een eigen plekje in de hal met een voerbak en 2 koperen haakjes voor de hondenriem.

Vorstelijk Wonen – Binnen Kijken in het Huis van Koning Willem–Alexander & Koningin Maxima in The Secret House volgens vtwonen op de Woonbeurs Amsterdam – Woonkamer met Bank en Bijzettafels in Grijs, Blauw, Wit en een Rood en Oranje Accent – MEER… (Foto vtwonen Secret House Woonbeurs Amsterdam  op DroomHome.nl)

 Vorstelijke Woonkamer

Gezellig met het hele gezin in de woonkamer verblijven op een grote plof bank Jans New Sofa, ontwerp Paola Navone en bijzettafel van Linteloo. Deze kindvriendelijke huiskamer heeft als interieur kleuren grijs, koningsblauw, wit en een accent rood en oranje. Big shadow lamp Marcel Wanders in wit (Moooi). Trompe d'oeuil behang Pleats van Elitis.

Vorstelijk Wonen – Binnen Kijken in het Huis van Koning Willem–Alexander & Koningin Maxima in The Secret House volgens vtwonen op de Woonbeurs Amsterdam – Koninklijke Slaapkamer met Hemelbed in Naturel Kleuren Beddengoed, Sprei en Vloerkleed in Goud, Groen, Beige en Grijs – MEER… (Foto vtwonen Secret House Woonbeurs Amsterdam  op DroomHome.nl)

 Hemelbed in de Slaapkamer

Willem-Alexander en Maxima kunnen na een vermoeiende dag door het land tot rust komen in dit prachtige hemelbed. Hemel van Combitex, stof Chivasso taftzijde. Het beddengoed, sprei (stof Castellani Chalk, Designers Guild) en sierkussens op de Woonbeurs zijn in de natuurlijke kleuren beige, green, goud en wit-taupe tinten.

Grijze poef Rock Your Butt van Het Arsenaal.

Vorstelijk Wonen – Binnen Kijken in het Huis van Koning Willem–Alexander & Koningin Maxima in The Secret House volgens vtwonen op de Woonbeurs Amsterdam – Koninklijke Badkamer met Vrijstaand Bad En Suite met de Slaapkamer met Hemelbed in Naturel Kleuren Beddengoed – MEER… (Foto vtwonen Secret House Woonbeurs Amsterdam  op DroomHome.nl)

 Badkamer En Suite

Wellness wordt steeds belangrijker in de inrichting van de Nederlandse huizen. Het koninklijk paar heeft een badkamer - slaapkamer en suite met een prachtig vrijstaand bad. Onder het oog van Queen Mary. Relax fauteuil en goudkleurige bijzettafel zetten de rustige toon in deze vorstelijke slaapkamer

Vorstelijk Wonen – Binnen Kijken in het Huis van Koning Willem–Alexander & Koningin Maxima in The Secret House volgens vtwonen op de Woonbeurs Amsterdam – Koninklijke Slaapkamer van de 3 Prinsesjes met 3 Bedden, 2 Kinderkasten – MEER… (Foto vtwonen Secret House Woonbeurs Amsterdam  op DroomHome.nl)

 Slaapkamer van de 3 prinsesjes

De prinsesjes Amalia, Alexia en Adriana liggen met z'n 3-en in een groot Combitex hemelbed met ieder een eigen Ikea matras op het kinderbed. De kleurstelling in deze kinderkamer is grijs, zilver, zachte pastel kleuren en roomwit zoals de &Klevering kinderkasten. Welk bed nou voor welk prinsesje is, weten we niet. De meisjesnamen beginnen allemaal met een A.

Vorstelijk Wonen – Binnen Kijken in het Huis van Koning Willem–Alexander & Koningin Maxima in The Secret House volgens vtwonen op de Woonbeurs Amsterdam – Koninklijke Kinderkamer van de 3 Prinsesjes, Kinderkast met Stolpen & Royale Kindersculpturen onder Glas – MEER… (Foto vtwonen Secret House Woonbeurs Amsterdam  op DroomHome.nl)

 Kinderkamer Kasten

Naast het grote kinder hemelbed can Combitex staat een prachtig kastje beplakt met behang waar apen in een gotisch gebouw rondslingeren.

Op het vintage kastje staan stolpen met schattige sculpturen van kinderen in wit biscuit en goud accent. Porseleinen beeldvaasjes van Lammers & Lammers.

Vorstelijk Wonen – Binnen Kijken in het Huis van Koning Willem–Alexander & Koningin Maxima in The Secret House volgens vtwonen op de Woonbeurs Amsterdam – Koninklijke Kleedkamer van Maxima & Sportkamer met Paardensport Attributen – MEER… (Foto vtwonen Secret House Woonbeurs Amsterdam  op DroomHome.nl)

Sportkamer & Kleedkamer Maxima

De koninklijke familie sport wat af om goed in conditie te blijven. In de sportkamer & gym liggen bijvoorbeeld paardrijkleding en een zadel op een oranje Linteloo bank. In de walkin closet (Sijmen)van koningin Maxima is het goed vertoeven met al die lades. Er is zelfs een ladder om boven in de kleedkamer te komen. Even bijkomen op de chesterfield poef!

Vorstelijk wonen volgens vtwonen, HIER meer inspiratie!

Google+