VT Wonen | Interieur Oude Fabriek - Gezellig Industrieel!

VTWonen In Een Oude Fabriek

Industrieel Design Huis Woonbeurs Amsterdam

VT Wonen Huis op de Woonbeurs Amsterdam - Industrieel Wonen met VT Wonen Woonaccessoires in de Woonkamer LEES MEER.. (Foto vtwonen huis door DroomHome.nl)

Industrieel VT Wonen Woonbeurs Amsterdam Huis

Het vt wonen huis op de Woonbeurs Amsterdam heeft de uitstraling van een oude fabriek. Industrieel design buiten en binnen huiselijk door een mix van ruw en elegant. VT Wonen stylist Frans Uyterlinde tekent voor het stoere maar toch warme interieur. De kleur groen speelt in al haar nuances een grote rol in het VTwonen interieur. 

In de VT Wonen woonkamer domineert de gecapittonneerde 5-zits bank Captain & hockers van Het Kabinet met daarboven de Kunst & Kitsch kroonluchter. Deze groene bank vraagt om veel kussens in verschillende kleuren. De vloer is de VT Wonen kliklaminaat Loft Kiezel. De sloophout schuifdeur als ruimtewinner geeft een inkijkje tot de werkhoek.

VT Wonen Huis op de Woonbeurs Amsterdam - Industrieel Wonen met VT Wonen Meubels & Woonaccessoires in de Huiskamer LEES MEER.. (Foto vtwonen huis door DroomHome.nl)

VT Wonen Meubels In De Woonkamer

De grote VT Wonen woonkamer op de Woonbeurs stap je zo binnen vanaf de veranda. Leuke bijzettafels als lichtblauw tafel Tor van Montis en de houtkachel Tile Stove van Dick van Hoff met aan weerszijden een zelfgemaakte bank van legertentstof, inclusief openhaard hout opslag. In de schouw zitten VT Wonen tegels Javea Purple Blue.

 Voor de industrieel wonen uitstraling zit er Concrete Wall betonbehang op de muren. De blikvanger is het rode kruis behang van Wall & Deco. Grote VT Wonen cijfers & letters vind je in het hele huis terug, ook naast het daybed gemaakt van pallets. Het kussen en de Ikea lampenkap Lobbo is bekleed met groen Chivasso stof fluweel Vip Lounge Velvet.

VT Wonen Huis op de Woonbeurs Amsterdam - Industrieel Wonen met VT Wonen Keuken met de Grando Keukens & Vtwonen Kookeiland LEES MEER.. (Foto vtwonen huis door DroomHome.nl)

VT Wonen Keukenontwerp

De VT Wonen keuken op de Woonbeurs Amsterdam is een basic chic leefkeuken van Grando Keukens met keukenapparatuur van Bosch mooi verstopt achter de hoge keukenkast deuren. De VT Wonen keuken heeft een vrijstaand kookeiland met daarachter een inbouw kastenwand, waarin de vaatwasser, magnetron en koelkast verstopt zitten achter de vergrijsde houten deuren. Het keukenwerkblad is van Dekker betonwit met houtstructuur. De VT Wonen vloertegels hebben de naam Re Lab Mud.

VT Wonen Huis op de Woonbeurs Amsterdam - Industrieel Wonen in de VT Wonen Keuken met Vtwonen Keukenaccessoires  LEES MEER.. (Foto vtwonen huis door DroomHome.nl)

VT Wonen Keukenaccessoires

Blikvangers in de VT Wonen keuken is de Combitex eettafel met een blad van VT Wonen tegels en de dubbele servieskast gemaakt van oude hoge deuren, volgezet met vrolijk gekleurd Rice servies. In de kuipstoelen Eumenes van Collette Design en Raw Materials zwart leer stoel kun je heerlijk natafelen aan de keukentafel. Hema fotobehang, VT Wonen decoratietakken, Le Creuset pannen, Muuto lamp Studio, Wonen met Lef keukenaccessoires en No Problem styling potten met cijfers geven de keuken net dat beetje gezellige stoerheid! 

VT Wonen Huis op de Woonbeurs Amsterdam - Industrieel Wonen in de VT Wonen Slaapkamer met Slaapkameraccessoires & Vtwonen Beddengoed in de Slaapkamer LEES MEER.. (Foto vtwonen huis door DroomHome.nl)

VT Wonen Slaapkamer & Beddengoed

Een witte VT Wonen slaapkamer moest er in het Woonbeurs Amsterdam huis komen vond stilist Frans Uyterlinde. Een witte slaapkamer met een paar knalroze fluorescerende accenten. De Mooi Mania bedombouw van de Ikea boxspring heeft een roze klassiek bedhoofdeinde freesrand en geniaal, het hoofdeinde is de achterwand van de walk-in-closet.

Knalroze woonaccessoires als Wonen met Lef Toile de Jouy kussens met fluoprint. De VTwonen gordijnen zijn met een locksteek aan elkaar gezet, stof Helder & Uitzicht. Verstelbare Luxaflex Plisse Shades die het licht filteren. Het VTwonen beddengoed is het House in Style dekbedovertrek Ovatta & witte kussenslopen. Rust straalt de VT Wonen slaapkamer uit met bijna allemaal natuurlijke materialen als linnen, wol, katoen en hout, als het Combitex houten tafeltje.  VT Wonen vloer is een Novilon Tweed Flora vloer met bloemen print.

VT Wonen Huis op de Woonbeurs Amsterdam - Industrieel Wonen in de VTwonen Badkamer met VT Wonen Badkameraccessoires in de Badkamer LEES MEER.. (Foto vtwonen huis door DroomHome.nl)

VT Wonen Badkamer Design

De VT Wonen badkamer op de Woonbeurs Amsterdam heeft een stoere, elegant en sobere uitstraling met een knipoog. De zeepbellen op de Javea Blanco VT Wonen tegels lijken zo uit het zwart met witte industriele design bad Vieques van Patricia Urquiola op te stijgen. Zwarte vrijstaande badmengkraan is van Ton Scholten, zo ook douche Tara, de zwart geemailleerde wastafel & muurkraan, bevestigd op de vtwonen tegels Calpe & Denia Seagreen. De wandafwerking is Oldskool. De ronde spiegel is van Diesel & de harmonicalamp is van Tierlantijn. De badkameraccessoires zijn handdoeken en Rituals lichaamsverzorgingsproducten.

VT Wonen Huis op de Woonbeurs Amsterdam - Industrieel Wonen Online Shoppen van VT Wonen Woonaccessoires in de VTWonen Shop LEES MEER.. (Foto vtwonen huis door DroomHome.nl)

Vtwonen Shop Online Winkelen

 Na al die inspiratie lekker rondnuizen in de vtwonen shop op de Woonbeurs. Een grote stand vol VT Wonen woonaccessoires als de glazen vazen, mandjes, windlichten, vtwonen kussens met Toile de Jouy stof uit de slaapkamer, kleden en het beroemde witte VT Wonen servies. Maar ook de stoere poef in legergroen van gerecycled tentdoek en het gekleurde servies uit de grote keukenkast. De schattige gehaakte mandjes in vele kleuren, die zich overal bevonden in het vtwonen huis zijn gemaakt van oude t-shirts! 

Google+