Woontrend Playfull | Speels Kinderkamer Interieur!

Speels Kinderkamer Interieur

Woontrend Playfull Vloer & Wandbekleding

Bij het inrichten van je huis is de belangrijkste en meest gestelde vraag: “Welke stijl wil ik doorvoeren? Hoewel tegenwoordig vrijwel alles mogelijk is in het interieur  is een solide basis van vloer en wanden belangrijk. Perscentrum Wonen zet 5 opvallende interieurstijlen op een rijtje. Volop inspiratie: Playfull, Speels Kinderkamer Interieur.
 
Woontrend Playfull - Speels Kinderkamer Interieur met Vrolijke Vloer & Wandbekleding - BruynzeelParket Krantenknipsels - 5 Interieur Stijlen LEES MEER.. (Foto Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)

Zowel ouders als kinderen leven zich uit in de kinderkamer. Ouders qua inrichting: ze maken de mooiste kamer voor hun spruit en willen een kamer die origineel, speels maar zeker stijlvol is.

Kinderen willen er gewoon gezellig kunnen spelen en vooruit, ook slapen…soms. Nieuwe behang- en vloercollecties zijn opvallend speels en uitermate geschikt voor een ultrahippe playground om mee te pronken!

Vloer Met Verhaal

Bruynzeel gaat terug in de tijd en brengt samen met de Zwitserse interieurontwerpster Virginia Maissen vintage en nostalgie weer op de markt. Oude vloeren vertellen na vele jaren de meest interessante verhalen. In dit geval letterlijk, want de vloer is bedrukt met een krantenprint! www.bruynzeelparket.nl

Woontrend Playfull - Speels Kinderkamer Interieur met Vrolijke Vloer & Wandbekleding - Minakani Behang Animals -  Behang Special LEES MEER.. (Foto Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)

Mam, Er Staat Een Beest Naast M’n Bed!

Traditioneel is niet van toepassing op de nieuwe collectie van Cécile Figuette en Frédéric Bonnin, oprichters van Minakani. Grenzen worden opgezocht met grote opvallende motieven en composities. Ook kleur mag niet ontbreken. Het Animals-behang is hier een goed voorbeeld van. Grote en herhaaldelijke motieven maken van de kinderkamer één groot dierenparadijs. Welk kind wil dat niet? www.minakaniwalls.com

Woontrend Playfull - Speels Kinderkamer Interieur met Vrolijke Vloer & Wandbekleding - Tres Tintas Behang Stripfiguren -  Disney Kinderkamer LEES MEER.. (Foto Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)

Kleine Stripfiguren

Speciaal voor kinderen creëert Tres Tintas met deze nieuwe behangcollectie een droomwereld. Met kleine stripfiguren brengt ontwerper Juancrís Vera design naar de kinderkamer.

Probeer kinderen nu maar eens uit hun slaapkamer te krijgen. www.trestintas.com

Woontrend Playfull - Speels Kinderkamer Interieur met Vrolijke Vloer & Wandbekleding - Studio Ditte Robot Behang -  Studio Ditte Behang & Woonaccessoires LEES MEER.. (Foto Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)

Robotbehang

Het robotbehang van Studio Ditte is een combinatie van nostalgie en het digitale tijdperk, door de kleuren en verschillende old school digitale robotjes. Het leger van vriendelijke robotjes is gemaakt van oude printjes en aangekleed met kleine vondsten. www.studioditte.nl/home

Door: Priscilla de Putter & Roxana van den Akker, Perscentrum Wonen

Google+