Zara Home Interieur Trends Winter 2013-2014

Zara Home Winter 2014

Interieur Trends Inspiratie Foto's

Zara Home Interieur Trends Winter 2013-2014: Zara Home Woonaccessoires als Zara Kussens, Plaids voor op de Bank met Bijpassende Vloerkleden – MEER Interieur… (Foto Zara Home  op DroomHome.nl)

 Zara Home Winter Interieur Trends

Zara Home presenteert voor de winter van 2013-2014 zeven verschillende trends voor het interieur: Graphic Studio Collectie, Hotel Collectie, Multiculture Collectie, Diva Collectie, Ocean Collectie, Rock Couture Collectie & Orient Express Collectie.

De Zara Home inspiratie foto's geven een sfeerbeeld voor de inrichting van de woonkamer, slaapkamer en eetkamer met al de Zara Home woonaccessoires!

multiculture COLLECTION

Een reis door de tijd met tie dye patronen, bloemmotieven of traditionele folk herleeft patchwork design zijn te combineren met overhemdstof met Oxford stijl strepen en spijkerstof. Een aantrekkelijk carnaval van blauwe, witte en rode dessins met lime groen en geel accenten op de Zara Home accessoires. Het tweede deel van de collectie is geïnspireerd door de hand beschilderd aardewerk van de Middellandse Zee, met zijn arabeske patronen die elk item een vleugje vakmanschap geeft.

De Zara Home kussens, plaids en vloerkleden in de kleden grijs, wit, rood en blauw met een verweerde verwassen vintage look.

Zara Home Interieur Trends Winter 2013-2014: Zara Home Slaapkamer Accessoires als Zara Beddengoed met Dekbedovertrekken en Kussens, Plaids voor op Bed – MEER Slaapkamer… (Foto Zara Home  op DroomHome.nl)

DIVA COLLECTIE

De Diva collectie van Zara Home is geïnspireerd op de Renaissance en haar excessen. De kleuren, texturen en prenten, met hun picturale uitstraling, doen denken aan de werken van de grote kunstenaars van die periode. Portretten en stillevens van eten, waar de dominante kleuren groen jager, kastanjebruin, aubergine en room zijn, zette de toon voor de prints. Kant en gravures zijn gedrukt op stoffen om een vintage look te creëren. Deze woontrend naar het verleden wordt verjongd door details zoals dierenprints, met schedels en glanzende metallic details. Een vleugje moderniteit in dit Renaissance - stijl universum.

Zara Home Interieur Trends Winter 2013-2014: Zara Home Woonaccessoires Stilleven in Oriëntaals Zwart & Wit. Op de Sidetable Chinese Zara Vazen met Zwart/Witte Foto in Lijst – MEER Interieur… (Foto Zara Home  op DroomHome.nl)

ORIENT EXPRESS COLLECTIE

Zara Home's reis door de trends voor dit seizoen kon niet eindigen zonder een bezoek aan het Verre Oosten. Inspiratie halen uit het mysterieuze en de glamour van deze legendarische trein. Een verzameling vol zijde en pure stoffen, alsmede delicate bloemen en exotische vogels op de Zara Home accessoires als kussens en vazen.

Zara Home Interieur Trends Winter 2013-2014: Zara Home Woonkamer met Bank. Alle Zara Woonaccessoires in Zwart & Wit met Strepen. Zara Kussens, Plaids, Vloerkleed, Zara Servies, Lampekappen en Butler Trays – MEER Interieur… (Foto Zara Home  op DroomHome.nl)

Graphic Studio Collectie

Deze Zara Home collectie, duidelijk beïnvloed door Optical Art, is het surrealisme in zwart-wit , waarin alle de voorwerpen worden gekenmerkt door een reeks van optische illusies . Abstracte cijfers en prints worden gecombineerd met grafische ontwerpen voor het bewegingseffect. De strepen verschijnen op verschillende schaal en lengtes, gecombineerd met zwart-witte paisley en af en toe een rode vlek op Zara Home decoratie stukken als kussens, plaids, butler trays, vazen en lampenkappen.

Zara Home Interieur Trends Winter 2013-2014: Zara Home Woonaccessoires Stilleven in Vrolijk Rood, Wit & Blauw. Op de Brocante Sidetable staan Zara Vazen, Kaarsenstandaards, Servies en Zara Tafellakens en Servetten – MEER Interieur… (Foto Zara Home  op DroomHome.nl)

Zara Home OCEAN COLLECTIE

Een reis naar de geheime onderwereld van de zee. De personages van marine mythologie stijgen naar de oppervlak, het creëren van fantastische illustraties en een etherische sfeer ergens tussen werkelijkheid en fictie. Zara Home accessoires in aqua groen en zand kleuren, met glimmende stiksels en metaal om een onderzeeër effect te creëren.

Zara Home woonaccessoires in rood, wit & blauw domineren de brocante tafel met kandelaars, vazen en servies met strepen en polka dots.

Zara Home Interieur Trends Winter 2013-2014: Zara Home Eettafel gedekt met Roomkleurig Zara Home Koffie en Thee Servies met Koekjesschaal. Zara Home Lamp & Bijpassende Zara Vaas – MEER Interieur… (Foto Zara Home  op DroomHome.nl)

HOTEL COLLECTIE

Meest sobere collectie Zara Home's dit seizoen is geïnspireerd op ouderwetse monogrammen , elegant met hun zuivere lijnen. Kleuren zoals wit , beige en goud verschijnen op zijde en satijn prints. Zowel in de Zara Home slaapkamer met dekbedovertrekken met monogrammen met bijpassende kussens als bij het diner en met het roomkleurige Zara Home servies voor de koffie en thee.

Zara Home Interieur Trends Winter 2013-2014: Zara Home Eettafel gedekt in een Tropische Sfeer met Grijs Servies, Borden, Onderborden, Kommen en Glazen met Servetten en Tafellaken. Sfeervol verlicht met Zara Waxinelichthouders. – MEER Interieur… (Foto Zara Home  op DroomHome.nl)

ROCK couture Zara Home collectie

Deze Zara Home accessoires rock stijl ziet er fris en verfijnd uit dankzij een waaier van kleuren met metaal tinten. Deze wooncollectie kenmerkt zich door het symbolische gebruik van de slang in al zijn vormen. Zijn huid is afgedrukt op stof en zijn vorm siert Zara de Home decoratie voorwerpen. Rock Couture is de meest opvallende Zara Home trend van deze winter.

De tropen en op safari gaan heeft deze tafelaankleding geinspireerd met exotische bloemen en Zara Home servies in grijs met servetten en accessoires in bruin tinten.

Bron: Zara Home

Google+