Zo creëer je met roze posters jouw Barbiecore sfeer – Pink tips!

Speelse roze posters voor jouw Barbiecore kamer! 

Roze posters voor jouw Barbiecore slaapkamer (Foto: Desenio posters  op DroomHome.nl)

Barbiecore is een esthetische stijl geïnspireerd op de iconische pop Barbie en haar roze wereld. Het is een mix van girly, glamoureuze en nostalgische elementen die een speelse en vrolijke sfeer creëren. Als je een fan bent van barbiecore en je wilt je kamer een make-over geven in deze stijl, dan zijn roze posters een geweldige manier om te beginnen.

Zacht of hard roze posters zijn niet alleen een makkelijke en goedkope manier om je muren op te fleuren, ze weerspiegelen je persoonlijkheid en interesses. Je kunt kiezen voor posters van je favoriete films, muzikanten, kunstenaars of quotes die passen bij de barbiecore vibe. Of je gaat voor posters die speciaal ontworpen zijn voor barbiecore fans, zoals die van Etsy, waar je allerlei leuke en originele ontwerpen vindt.

Pink is perfection poster voor jouw Barbiecore interieur (Foto: Desenio posters  op DroomHome.nl)

Hier zijn een paar tips om met roze posters je kamer een barbiecore vibe te geven:

  • Kies voor posters met veel roze tinten, maar ook met andere pastelkleuren zoals lila, mintgroen of babyblauw. Dit zal een zacht en zoet contrast creëren met je witte of lichte muren.
  • Varieer de grootte en de vorm van je posters. Je kunt bijvoorbeeld een grote poster boven je bed hangen als een blikvanger, en dan kleinere posters verspreiden over de rest van de muur. Of je kunt verschillende vormen gebruiken, zoals vierkant, rechthoekig of rond.
  • Maak een collage of een galerijmuur van je posters. Je kunt ze dicht bij elkaar hangen of juist wat ruimte ertussen laten voor een speels effect. Je kunt ook andere decoraties toevoegen, zoals foto's, stickers, lichtslingers of spiegels.
  • Wees creatief en experimenteer met je posters. Je kunt ze bijvoorbeeld knippen, vouwen, plakken of versieren met glitter, stickers of washi tape. Je kunt ook je eigen posters maken met papier, verf, stiften of collage. Het belangrijkste is dat je plezier hebt en je eigen stijl uitdrukt.

Ingelijste roze posters voor jouw Barbiecore kamer (Foto: Desenio posters  op DroomHome.nl)

Barbiecore is niet helemaal nieuw, maar het heeft wel een boost gekregen door de aankondiging van de nieuwe Barbie-film die in 2023 uitkomt. De film wordt geregisseerd door Greta Gerwig en heeft Margot Robbie in de hoofdrol als Barbie en Ryan Gosling als blonde ken. De eerste beelden van de film laten zien dat Robbie verschillende roze outfits draagt die variëren van western tot sportief. Ook andere beroemdheden hebben zich laten inspireren door Barbiecore, zoals Kim Kardashian, Lizzo, Dua Lipa en Anne Hathaway.

Roze posters zijn een geweldige manier om je kamer een barbiecore look & feel te geven. Ze zijn makkelijk te vinden, te gebruiken en te veranderen als je zin hebt in iets nieuws. Met roze posters tover je jouw kamer om tot een roze paradijs waar je je helemaal thuis voelt. Inspiratie foto's zijn van Desenio.nl.


Google+