Zomer Woontrend 2015 | Riverdale Bohemian Blend!

Riverdale Bohemian Blend

Riverdale Lente & Zomer Woontrend 2015

Riverdale Lente & Zomer Woontrend: Bohemian Blend: Riverdale Vazen, Kussens & Plaids in Lichte Kleuren (Foto Riverdale  op DroomHome.nl)
Het is vroeg, er waait een zachte bries door de duinen. Sandalen in de hand, zomerhoed op je hoofd en aan je schouder een goed gevulde strandtas.

De strandtent draait heerlijke muziek en in de verte klinken zeemeeuwen. Verspreid over de dag is het een komen en gaan van vrienden en familie, met wie je samen kleine gerechtjes eet en een glaasje wijn drinkt. Wat is de zomer fantastisch. Deze blend aan mooie momenten luiden een nieuw tijdperk in, een van het kleine genieten.

Riverdale Lente & Zomer Woontrend: Bohemian Blend: Riverdale Vazen & Flessen in Wit Keramiek, Lichte Kleuren op Houten Dressoir (Foto Riverdale  op DroomHome.nl)

De nieuwe zomercollectie Bohemian Blend heeft het gevoel van genieten vertaald naar zeshonderd interieurproducten. Lichte kleuren als Coconut White, Ocean Sky Blue en Soft Sandy Beach en materialen als luchtige linnens en katoenen vormen een sereen en dromerig geheel. Subtiel gecombineerd met grove materialen als geschuurd staal, aardewerk, rotan en glas voor de kenmerkende stoere touch van Riverdale.

Riverdale Lente & Zomer Woontrend: Bohemian Blend: Riverdale Kussens, Plaids, Trays, Bijzettafels, Manden & Windlichten in Lichte Kleuren in de Woonkamer (Foto Riverdale  op DroomHome.nl)

Linnen, jersey en katoenen kussens en plaids verfraaien elke sofa of bed. De patchwork kussens met verschillende stoffen en kleuren weerspiegelen het Bohemian gevoel. Nieuwe geurkaarsen en diffusers verpakt in stoere blikken met kraft prikkelen de zintuigen.

Riverdale Lente & Zomer Woontrend: Bohemian Blend: Riverdale Trays, Manden, Kaarsen & Windlichten in Lichte Kleuren in de Woonkamer (Foto Riverdale  op DroomHome.nl)

Deze collectie is voorzien van een grote hoeveelheid windlichten en kleine verfijnde sfeerlichtjes met linnen omhulsel. Aardewerken vazen, hurricanes en kruikjes in vergrijsde kleuren vormen een spannende tegenhanger. Voor een natuurlijk effect zijn er stylish houten schalen, grof gevlochten manden en windlichten. Een ware blikvanger is de bamboe ladder als functioneel accessoire in je interieur. In de serie kleinmeubelen vind je dit seizoen een stalen kastenserie in wit en zwart, overgewaaid uit Scandinavië.

Riverdale Lente & Zomer Woontrend: Bohemian Blend: Riverdale Kussens, Plaids, Trays, Bijzettafels, Manden & Windlichten in Lichte Kleuren in de Woonkamer-Zolder (Foto Riverdale  op DroomHome.nl)

Voor de kookliefhebbers is er naast een uitbreiding van het basisservies ook een servies ontwikkeld met blauw dessin. Voorzien van bloemen en grafische patronen een lust voor het oog.

Het zomergevoel wordt compleet met de nieuwe Outdoor. collection bestaande uit outdoorkussens, potten, blikken, canvasdoeken, klokken, gieters en plaids.

Kortom geniet van een mooi thuis en live the Bohemian life! Bekijk HIER de video.

Bron: Riverdale.nl

Google+