Je huis inrichten volgens een sfeer

Je huis inrichten volgens een sfeer

Huis inrichten – industriële woonstijl woonkamer (Foto: Amr Taha Unsplash  op DroomHome.nl)

Als je je huis mag gaan inrichten, dan is de kans groot dat je hier al lang naar uitgekeken hebt. Waarschijnlijk heb je dan ook al wel een stijl bepaald en dan kan de zoektocht naar de meubels beginnen. Meestal begin je met de grote spullen zoals een bank, een tafel en eetkamerstoelen en dan kun je meerdere winkels bezoeken om precies te vinden waar je naar op zoek bent. Door te weten wat je stijl is, is het eigenlijk al zo goed als ingericht. Weet je bijvoorbeeld dat jij op zoek bent naar meubels in de industriële stijl, dan weet je bij Woonloods precies waar je naar moet zoeken.

Wat is jouw stijl?

Je hoeft van tevoren nog niet altijd te weten wat je precies wilt, maar wanneer je ongeveer weet wat je mooi vindt, kun je in deze lijn gaan zoeken. De industriële stijl herken je vaak door meubels met een zwart stalen onderstel en dan heb je al snel een mooie stoere eettafel te pakken. Door deze te combineren met een paar mooie eetkamerstoelen van leer, heb je al snel een industriële eethoek samengesteld. Het hoeft niet altijd moeilijk te zijn, maar zeker wanneer je een stijl door wilt trekken, past het geheel al snel bij elkaar.

Bezoek fysieke winkels

De bank uitzoeken is voor veel mensen belangrijk en daarom is het ook aan te raden om fysieke winkels te bezoeken. Een bank kopen op het oog, zonder deze ook maar getest te hebben, is een groot risico. Met de lange levertijden wil je dit risico liever niet lopen. Investeer daarom een aantal zondagen om langs verschillende meubelzaken te gaan en zoek ook door wanneer je denkt dat je het gevonden hebt. Als je een bank hebt die fijn zit, dan is het belangrijk om ook nog andere banken te testen. Zijn alle andere banken minder dan die ene bank, dan weet je dat je voor de favoriete optie moet gaan.

Huis inrichten met sfeervolle accessoire lichtletter (Foto:  Unsplash  op DroomHome.nl)

Bijzondere accessoires op te kop tikken

Accessoires kun je overal vinden. De grote woonwinkels hebben leuke accessoires, maar ook kun je in de kringloop een hoop interessante spullen vinden. Sommige potentiële leuke producten hebben alleen maar een andere kleur verf nodig, voordat deze in jouw interieur passen. Maak hier een leuk spelletje van en zo kun je voor hetzelfde geld meer accessoires in huis halen en misschien nog eens een beetje afwisselen. Je hoeft het jezelf niet altijd moeilijk te maken, zolang je er plezier uithaalt.


Spot hier hippe interieur tips en de nieuwste woontrends voor jouw huis!

Google+