Jouw 6 Zomerse Decoratietrends

Jouw 6 Zomerse Decoratietrends

Jouw 6 Zomerse Decoratietrends – Van Decoratie Ladder, Schoolplaten, Planten, Platenspelers tot Geurskaarsen en Beton-Schilderijen. (Foto 123rf.com  op DroomHome.nl)

Met de zomer zetten we alle deuren open voor de nieuwste decoratietrends. Binnen- en buiteninterieur lopen moeiteloos in elkaar over en we hebben zin in verfrissende inspiratie. Opvallend is dat we, de ruimte in huis waar we zijn, echt willen voelen en ervaren. Het strakke emotieloze design heeft plaatsgemaakt voor horen, zien en … ruiken. Geniet van de volgende 6 decoratietrends die alle zintuigen strelen.

1 - Schoolkaarten
Vintage look botanische posters, met twee houten stokken en een touw, hangen als een  linnen schoolkaart recht op de muur in huis. De bijzondere posters van papier of echt linnen laten prachtige precisie tekeningen zien van de bladeren van bloemen, planten, maar ook bijzondere insecten en vlinders.

2 - Decoratie Ladders
De super trendy decoratie ladder van hout of bamboe laat niet alleen een kale muur tot leven komen, maar neemt ook weinig ruimte in. Het creëert zo een reuze interieur-statement in een kleine ruimte. Je kunt er handdoeken in de badkamer, throw’s in de woonkamer/slaapkamer en theedoeken in de keuken op hangen. Naast woontextiel  is de decoratie ladder geweldig handig en geinig voor het ophangen van lichtsnoeren. Zowel binnen in huis als buiten op het terras en balkon zorgt deze ladder van verlichting voor de juiste sfeer.

Jouw 6 Zomerse Decoratietrends – Schoolplaat Varens als Wanddecoratie van Sweet Living. (Foto Sweet Living  op DroomHome.nl)

3 - Platenspelers
De platenspeler is weer helemaal hip door de moderne techniek en mooie uiterlijk in unieke kleuren combinaties. Helemaal top is het heerlijk plaatjes draaien en genieten van de muziek met een echte ‘wow’ factor in decoratie.

4 - Planten
Echte planten als levende design-decoratie! In voorgaande jaren waren planten een beetje als ‘iets groens er bij’ in het interieur. Nu maken ze een belangrijk deel uit van de inrichting van de woning.  Pantone heeft zelfs de kleur ‘Greenery’ tot kleur van het jaar 2017 uitgeroepen. De meest populaire woonplanten zijn:  de Gatenplant (Monstera), de Pannenkoekplant (Pilea) en de Hertshoorn (Platycerium).

Jouw 6 Zomerse Decoratietrends – Geurskaars Natural Lotus Jasmine van Riverdale en Platenspeler. (Foto Riverdale  op DroomHome.nl)

5 - Geurskaarsen
Kaarsen en dan specifiek geurkaarsen brengen naast sfeer en warmte ook een fantastische geur in huis. De prachtig uitziende kaarsen vlammen in het brengen van de juiste mood in de ruimte met geuren als sandelhout, vijg, wilde bloemen en schone was. Ruik je het al?!

6 - Betonschilderij
Muurdecoratie van beton past perfect in de industriële look. Je krijgt een heel ander gevoel bij dit harde materiaal als je jouw eigen favoriete foto laat afdrukken op dit beton-schilderij of als er een positieve tekst op gespoten is. Graffiti op een stuk ‘muur’ als wanddecoratie gaat helemaal de woontrend worden!

Google+