KARWEI Woonstijl Green House

Het Kleinste én Gezelligste Huisje Reist Verder

KARWEI woonstijl Green House op de Huishoudbeurs 2018 – MEER Interieur inspiratie… (Foto Karwei  op DroomHome.nl)

KARWEI maakt debuut op de Huishoudbeurs met haar woonstijl Green House – Nog nooit het kleinste én gezelligste huisje van Nederland van binnen gezien? Kom naar de Huishoudbeurs!

Van zaterdag 17 tot en met zondag 25 februari 2018 maakt KARWEI er haar debuut met het huisje. Wat er te zien is? Volop inspiratie: bezoekers kijken hun ogen uit en doen ideeën op over hoe je ervoor zorgt dat je op een minimaal aantal meters sfeervol en mooi blijft wonen. Het kleine huisje met een oppervlakte van vijftien vierkante meter is mooi, sfeervol én groen ingericht met de juiste combinaties – van vloeren en wanden tot en met gordijnen en accessoires.

Green House
In het huisje komt de woonstijl Green House tot leven, die draait om groen en natuur. Hout, riet, bamboe, rotan, ingelijste veren en plantenhangers – al het moois uit de natuur zorgt voor een lichte, relaxte sfeer. Het huis komt tot leven door al het groen. Inspiratie en ideeën zijn niet alleen te vinden op de Huishoudbeurs, maar ook op Instagram.

KARWEI woonstijl Green House eettafel met stoelen  (Foto Karwei  op DroomHome.nl)

KARWEI woonstijl Green House woonkamer.  (Foto Karwei  op DroomHome.nl)

KARWEI staat op de Huishoudbeurs van zaterdag 17 tot en met zondag 25 februari 2018. Het kleinste én gezelligste huisje is op al deze dagen van 11.00 tot 18.00 uur – en op donderdag 22 en vrijdag 23 februari zelfs van 11.00 tot 22.00 uur – te bezoeken. Meer inspiratie is te vinden op de Inspiratie.karwei.nl en in de bouwmarkten.

Google+