Karwei woontrends 2022 - Aaibaar interieur in naturel kleuren

Stijlvolle naturel interieurtrends 2022 van Karwei

Karwei woontrends 2022: woonkamer in naturel lichte kleuren (Foto Karwei  op DroomHome.nl)

Luxe Karwei woontrend: Aardse Allure

In het najaar wil je lekker relaxen en rust in je huis. De Karwei woontrends 2022 presenteren voor het interieur thuis: naturel tinten, aaibare stoffen als teddy stof en organische vormen. Combineer dit met natuurlijke materialen. Of je nou gaat voor een compleet zen interieur of slechts enkele naturel tinten toevoegt: deze herfst wordt het in elk geval binnenshuis zacht, knuffelbaar en aards. Laat je inspireren door de interieurtrends 2022 van Karwei.

Organische vakkenkast

Voor de originele Woood vakkenkast Caz haal je alles uit de kast! Wees creatief met materialen. Veel vazen, kruiken en amfora zijn een lust voor het oog van zichzelf. Zet de bloemen op tafel en leg de boeken op een stapel.

Karwei woontrends 2022: Woood vakkenkast Caz, witte kast in een organische vorm (Foto Karwei  op DroomHome.nl)

Rust en comfort

Een interieur dat rust en comfort uitstraalt creëer je met naturel kleuren, aaibare stoffen en organische vormen die familie van elkaar kunnen zijn. Ontmoet het vrolijke bankstel bolle vormen op elegante zwartstalen poten, daar blijf je toch voor binnen?

Karwei woontrends 2022: wit marmer eettafel Dene en eetkamerstoel Novi van teddy stof (Foto Karwei  op DroomHome.nl)

Ton sur ton naturel kleuren

Eenvoud hoeft niet saai te zijn. Wissel af in texturen, stoffen, wevingen en vormen met de Karwei woontrends 2022. Je woonkamer is de mooiste van ’t hele land.

Karwei woontrends 2022: witte eettafel Damon en hanglamp Linde (Foto Karwei  op DroomHome.nl)

Eet smakelijk!

De pracht en praal van een avondmaal, proeft in alles beter met het juiste licht. De warme verlichting van hanglamp Linde geeft je die liefdevolle gloed van wat ze op Instagram golden hour noemen. Durf te spelen met de stoelen, het hoeven niet allemaal dezelfde te zijn in de interieurtrends 2022. Voor ieder wat wils en toch één geheel.

Karwei woontrends 2022: Poef Renzo, teddy stof poef (Foto Karwei  op DroomHome.nl)

Poef, kom erbij zitten!

De poef is een ideaal hybride meubelstuk: in te zetten als decoratie met een tijdschrift of een vaas erop, of als vlugge zetel voor ongeduldige boefjes. Een absolute musthave voor het jonge gezin. Hoe schattig en knuffelbaar is die niet, poef Renzo van teddy stof?

Meer wooninspiratie op Karwei.nl


Grote collectie Woood meubelen en woonaccessoires vind je hier!

Google+