7 Beste Opberg Ideeën Voor De Kinderkamer

7 Beste Opberg Ideeën Voor De Kinderkamer

Zeven Beste Opberg Ideeën voor de Kinderkamer – Van Houten Kratjes, Oude Koffers, Kledingrek, Hoogslaper, Lego Opbergen in Speeltafel tot Onder Bed en Commode. – Opbergen & Opruimen Inspiratie (Foto 123rf.com  op DroomHome.nl)

Hoe komt het toch dat de kleinste mensen in het huis de meeste rommel hebben en maken? Op het moment dat er kinderen komen in het gezin verandert de woning in één grote speelplaats waar je je nek breekt over rondslingerend speelgoed. Dat moet toch anders kunnen, vinden wij.

Met de volgende 7 geweldige opbergideeën krijg je volop nieuwe energie om dit veel voorkomende probleem op te lossen met trendy opbergers die de kinderkamer een opgeruimde uitstraling geven.

1) Zit-Bankje met Opbergruimte
Leg een smalle open kast op zijn zij en plaats in de vakken leuke opbergmanden voor het speelgoed. Voor de heel georganiseerden onder ons: stop in elke mand soortgelijk speelgoed. Van kinderkeukenspulletjes tot spelletjes, maar of dat gaat lukken? Leg op het bankje leuke kussens waar de kinderen heerlijk op kunnen zitten.

2) Kledingrek met verkleedkleding
Zijn de kinderen gek op verkleden? Hang de verkleedkleren op een kledingrek. Laat de modeshow maar komen! Net als op YouTube en TV.

3) Gratis Opbergruimte
Omdat het bed en de commode op pootjes staan ontstaat er volop opbergruimte voor speelgoed en schoenen. Schuif er kratten met wieltjes onder zodat je er makkelijk iets in en uit kunt halen.

4) Lego Opbergen
Voor de LEGO fans, en dat zijn er wereldwijd miljoenen, is het opbergen van de LEGO steentjes een secuur werkje. Zeker nu de nieuwe LEGO Batman film uit  sta je voor een hele leuke uitdaging. Maak van een oude salontafel een echte speeltafel en plaats op én onder de liggende plank kerstballen-opbergdozen. Deze plastic bakken houden de verschillende kleuren steentjes en onderdelen uit elkaar. Kijkt jouw kind graag naar National Geographic en vind hij/zij een eigen LEGO Technic mijnbouwgraafmachine of stunttruck helemaal te gek dan is dit de perfecte plek om rustig te kunnen bouwen en sorteren.

5) Handige Hoogslaper
Bij een kleine kinderkamer is een hoogslaper een geweldige ruimtemaker! Niet alleen om lekker onder te spelen maar ook om voor de helft een kledingkast van te maken.

6) Oude Koffers
Bovenop de kast waar je eigenlijk toch niet bij kunt, krijgen decoratieve oude koffers vol met kleding van het vorige seizoen een nieuwe bestemming.

7) Houten Kratjes
Leuke houten kratjes worden weer volop nieuw gemaakt en verkocht. Hang een collage van kratjes aan de muur en show het favoriete speelgoed in de zelfgemaakte display-kast. Creatief!

Google+