Beddinghouse Kids Beddengoed

Beddinghouse Kids Beddengoed

Beddinghouse Kids Beddengoed – Dekbedovertrek Dragons Blue & Green – MEER Bedtextiel Trends.. (Foto Beddinghouse  op DroomHome.nl)

Beddinghouse heeft speciaal voor jongens en meisjes een collectie dekbedovertrekken ontworpen die goed past in de belevingswereld van een kind. In de hoofdrol: ridders, astronauten en draken, maar natuurlijk ook prinsessen en feeën. Illustrator Hanneke de Jager is verantwoordelijk voor alle ontwerpen.

Dragon Castle
Op het kinderdekbedovertrek Dragon Castle siert een stoer drakenkasteel in de kleuren blauw en rood. Verschillende ridders zitten in de torens en op een paard. Dit overtrek neemt je mee terug naar de middeleeuwen. Een reis naar het verleden, waarin ridders nog vochten tegen draken. Het dessin is opgebouwd uit de kleuren blauw, oranje, rood en grijs.

Dragon
Stoere draken in blauw en groen sieren dit stoere kinderdekbedovertrek. De vuurspuwende draken zijn gemaakt van stukjes stof en wol. Dit overtrek neemt je mee terug naar de middeleeuwen, een reis naar het verleden. De tijd dat ridders nog vochten tegen draken. Het dessin bestaat uit verschillende draken en ridders tussen de bergtoppen. Het dekbedovertrek geeft de kinderslaapkamer een stoere uitstraling. Het dessin is opgebouwd uit de kleuren donkergroen, oranje, zand en andere aardetinten.

Beddinghouse Kids Beddengoed – Kussens Warrior, Fairy & Astronaut. (Foto Beddinghouse  op DroomHome.nl)

Astronaut
Met het kinderdekbedovertrek Astronaut maak je een reis door de ruimte, waar je gewichtloos bent. Het dekbedovertrek geeft de kinderslaapkamer een stoere uitstraling.

Fairy Palace
Op het kinderdekbedovertrek Fairy Palace staat een prachtig roze kasteel. Een feeënkasteel op je bed, welk meisje droomt daar nu niet van? Dit paleis heeft alles waar een echt prinsesje van droomt. De verschillende kleuren roze met een beetje goud maken het sprookje helemaal af.

Birthday Fairy
Dit kinderdekbedovertrek neemt je mee naar een feeën-verjaardagsfeestje waar heerlijke taarten en cakes worden gebakken. Het dekbedovertrek geeft de kinderslaapkamer een vrolijke uitstraling. Het dessin is opgebouwd uit de kleuren roze, rood en zacht roze.

Naast deze spetterend dessins zijn er ook nog overtrekken met de thema’s: Boaty, Dragons, Llama en space.

Beddinghouse Kids Beddengoed – Dekbedovertrek Fairy Pink. (Foto Beddinghouse  op DroomHome.nl)

De dekbedovertrekken zijn niet alleen erg mooi maar ook praktisch. De instopstrook loopt over de gehele breedte aan beide zijden. Daarmee wordt het dekbedovertrek gemakkelijk onder de matras gestopt en worden koude voetjes voorkomen. De dekbedovertrekken zijn beschikbaar in diverse maten en worden geleverd met één bijpassend kussensloop. Het kinderdekbedovertrek heeft aan de voor- en achterzijde hetzelfde dessin. Ze zijn gemaakt van 100% katoen

Bijpassende sierkussens
Tal van grappige leuke kids-kussens vrolijken de boel op. De sierkussens zijn gedecoreerd met een fotoprint. De vorm van het kussens past bij de print. Materiaal is 100% katoen. Het sierkussen heeft aan de onderkant een ritssluiting. Het formaat is 42 x 27 cm en wordt geleverd inclusief een veerkrachtig polyester binnenkussen. Bron: Beddinghouse.nl

Google+