Camilla Collection Commodes En Kinderkasten In Pasteltinten

Camilla Collection Commodes En Kinderkamer Kasten In Pasteltinten

Kinderkamer in Stijl: Camilla Collection Commode Lova Moon – MEER Kinderkamer Trends… (Foto Kinderkamer in Stijl  op DroomHome.nl)

Camilla Collection, het eigen merk van Kinderkamer in Stijl, lanceert een aantal nieuwe pareltjes voor de kinderkamer. Prachtige commodes en kinderkasten in eenvoudige, maar toch persoonlijke ontwerpen en zachte kleuren. Met een meubel uit de Camilla Collection geef je je kind een zacht welkom in deze wereld.

Hoe creëer je een omgeving waar kinderen zich kunnen ontplooien? Een omgeving die kinderen niets oplegt, maar juist de ruimte geeft? Het antwoord is zachtheid. Dit is meegenomen in de ontwerpen van de Camilla Collection. De kasten en commodes uit deze serie zijn verkrijgbaar in prachtige poederpastels zoals zachtroze, mintgroen, vanillewit en grijsblauw. Ongrijpbare en elegante tinten die nooit opdringerig zijn, maar juist ruimte geven. Bijzonder detail: de kasten en commodes hebben aan de voorzijde een uitgezaagd wolkje, maan, ster of hartje. Een leuk accent op de baby- en kinderkamer.

Multifunctionele commode
In de babykamer neemt de commode vaak een belangrijke plek in. Als ouders kun je niet zonder een commode waarop je je kleine spruit kunt verschonen en aankleden. De commodes uit de Camilla Collection zijn voorzien van een eigentijds en tijdloos ontwerp, zodat ze later ook prima dienst kunnen doen als opberger. Dan wordt de commode een handige kast. De commodes (€ 590) zijn gemaakt van puur, massief hout en gaan jaren mee. Ideaal!

One of a kind kinderkast
Een kinderkast mag in geen enkele kinderkamer ontbreken. De Camilla Collection kasten hebben een hang- en leggedeelte en bieden daarmee genoeg ruimte voor alle kinderkleren. De houten kasten worden met de hand gemaakt door meubelmakers, waarbij zoveel mogelijk wordt gewerkt met natuurlijke verven en pigmenten. Hierdoor is elke kast ‘one of a kind’. De kasten zijn verkrijgbaar met 1 of 2 deuren, vanaf € 595.

Kinderkamer in Stijl: Camilla Collection Kinderkast Loulou Moon. (Foto Kinderkamer in Stijl  op DroomHome.nl)

Koop een meubel, plant een boom
Met de aanschaf van een kindermeubel uit de Camilla Collection doe je ook een investering in de toekomst. Van elke aankoop gaat € 5,- naar het Nationaal Bossenfonds: precies het bedrag dat nodig is om 1 boom te planten. Het streven van het fonds is om elk jaar minstens 10 hectare extra bos aan te planten. Dit gaat in samenwerking met bedrijven en particulieren die graag een ‘boom willen doneren’. Op deze manier draagt zowel Camilla als jij een steentje bij… helemaal verantwoord dus!

Over Kinderkamer in Stijl
Kinderkamer in Stijl is hét online warenhuis voor de baby- en kinderkamer. Bijzondere items van de hoogste kwaliteit, scherpe prijzen en de beste service: Kinderkamer in Stijl biedt zowel in haar webshop als in haar showroom in Almere een zeer prettige winkelervaring. Je vindt er niet alleen meubels, maar ook veel accessoires om de kinderkamer mee op te leuken. Bron: Kinderkamerinstijl.nl.

Google+