Ikea Cadeaus Die Elk Kinderhart Sneller Doen Kloppen

Ikea Cadeaus Voor Kinderen

Ikea Kinderen Cadeaus voor de Feestdagen: Sinterklaas en Kerst – MEER Ikea… (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

O kom er eens kijken, want ook dit jaar maakt IKEA het de Sint en de Kerstman bijzonder makkelijk. Het woonwarenhuis komt met verrassend nieuw speelgoed, knuffels, kinderboeken en spelletjes tegen een vriendelijke prijs.

Met zulke cadeaus maak je niet alleen kinderen in Nederland erg blij, maar help je ook kinderen die in de armste samenlevingen ter wereld leven. Want van 20 november tot en met kerstavond doneert de IKEA Foundation voor elk verkocht speelgoed of kinderboek en iedere verkochte knuffel 1 euro aan veilige speelplaatsen en speelprojecten voor kansarme kinderen. Dus: Speel mee en help!

Droomknuffels van Kinderen, voor Kinderen
In november lanceert IKEA opnieuw tien door kinderen ontworpen knuffels in de limited collectie SAGOSKATT speelgoedbeesten. Zoals de grappige tweelingvogels, getekend door de Tsjechische Lukáš (6), de groene dinosaurus van Yik (7) uit Hong Kong, de aandoenlijke leeuw van de Turkse Irmak (5) en de schattige roze uil van Amina (6) uit Spanje.

Koekenbakkers Gezocht
De DUKTIG speelgoedkeuken is nu aan te vullen met de leukste accessoires. Fantaseer dat je samen koekjes bakt met de speelgoedbakset of laat je kind een geweldig gerecht ‘koken’ met behulp van de pannenset. Het keukengerei mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. En na de ‘smulpartijen’ kunnen de gasten in de bakkerij of het restaurant alle heerlijkheden afrekenen bij de speelgoedkassa.

Ikea Kinderen Cadeaus voor de Feestdagen: Sinterklaas en Kerst – Ikea Hemmahos Knuffel Collectie met cactus, Potlood en Klok. (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Knuffel met een Cactus
Het lijkt eerder prikkelig dan prettig, maar niets is onmogelijk in de fantasiewereld van je kind. Om voor wat inspiratie te zorgen, heeft IKEA alledaagse voorwerpen omgetoverd tot gigantische knuffels, zoals een tandenborstel, potlood, voordeur en dus zelfs een cactus. Dat gaat voor hilarische momenten zorgen! De nieuwe HEMMAHOS collectie is vanaf oktober verkrijgbaar.

Voorleesfeest
Voor het slapen gaan, als het buiten regent of zomaar: een kinderboek voorlezen is altijd een feest. IKEA heeft een aantal prachtige kinderverhalen voor op het nachtkastje of in de thuisbibliotheek. Wat dacht je van Uil gaat op vakantie en het spannende verhaal over de koningin die een perfect partijtje geeft? Of duik in het fantasiebos met de Vrienden in het dromenbos. Veel leesplezier!

Ikea Kinderen Cadeaus voor de Feestdagen: Sinterklaas en Kerst – Ikea Gunggung Schommel voor in Huis. (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Stapels Spelletjes
Op een druilerige herfstdag is er niets leuker dan samen een spelletje doen. Het LATTJO stapelspel is gegarandeerd plezier voor iedereen. Zorg dat de toren van houten blokken blijft staan terwijl deze steeds hoger wordt. Het LATTJO dartspel zorgt voor nog meer actie. Wees gerust, het zijn geen scherpe pijltjes maar zachte ballen die je kind op een spinnenweb gooit. Lukt het om de spin te raken?

Schommel in Huis
Schommelen tot het duizelt: welk kind houdt er niet van? Haal de speeltuin in huis met de GUNGGUNG schommel. Hang de groene schommel op aan een balk of het plafond met de EKORRE haken. Wedden dat alle kinderen zullen vragen of ze bij jullie thuis mogen spelen? Bron: Ikea.nl

Google+