IKEA Eigen Leerplek Thuis - Back to School

IKEA Eigen Leerplek Thuis - Back to School

Back to School - Eigen Leerplek Creëren met IKEA - Ikea Bureau Micke - MEER Ikea... (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Of je kind nu voor het eerst naar school gaat, al op de middelbare school zit of gaat studeren: je knappe kop heeft thuis een plek nodig om te leren. Daarom heeft IKEA gestudeerd op hoe je een eigen leerplek creëert in een kinder-, tiener- of studentenkamer.

Met deze woonideeën en flexibele oplossingen tover je een deel van je kamer om tot een creatieve plek voor huiswerk en school- of studieprojecten. Zo wordt thuis leren een stuk leuker. Je vindt alles voor het komend school- en studiejaar vanaf nu bij IKEA en op IKEA.nl.

Voor het eerst naar school
Spelenderwijs maakt je kind voor het eerst huiswerk aan het MICKE bureau. Zie je ze al rondjes draaien op de ÖRFJÄLL bureaustoel? Losse schoolspullen en speelgoed kan je kwijt in de TROFAST wandopberger. Geef deze ‘eerste leerplek’ een speelse tintje: combineer stoer dino-speelgoed met de SKOJIG lamp, die op een blauwe paddenstoel lijkt.

Back to School - Eigen Leerplek Creëren met IKEA - Ikea Bureau Pahl. (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Geef huiswerk maken kleur
Je kind maakt de mooiste tekeningen aan het wit-groene PÅHL bureau, dat bovendien meegroeit: je kan het verstellen, net als de JULES bureaustoel. De STICKAT manden die je aan de wand kan hangen geven kleur aan de kamer. Zo wordt huiswerk maken nog leuker! Speelgoed, stiften en schriften kan je opbergen in de STUVA opbergcombinatie.

Leerplek voor striptekenaars
Houd je tiener van schetsen en tekenen? Dan is deze cartoonkamer een heerlijke leerplek. Eenmaal op de middelbare school heb je meer opbergruimte nodig en dat creëer je met de STUVA opbergcombinatie en het MICKE ladeblok. Dit past goed bij het witte MICKE bureau. Je krijgt een echt WOW! effect met de ÖRFJÄLL bureaustoel en het SNABBFOTAD vloerkleed.

Back to School - Eigen Leerplek Creëren met IKEA - Ikea Bureau en Ladenblok Micke. (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Hip roze en turkoois
Van de LINNMON / ADILS tafel kun je een geweldig bureau maken. Helemaal nu het LINNMON tafelblad tijdelijk verkrijgbaar is met afbeeldingen van roze en turkooizen knopen en met ADILS tafelpoten in dezelfde hippe kleuren. Leuk te combineren in je scholierenkamer met de FINNBY boekenkast in lichtturkoois en de roze BRÄDA steun voor je laptop.

Smart studieplek
Een modestudent kan natuurlijk niet de hele dag achter een bureau blijven zitten. Daarom kan je met het SKARSTA bureau zelf kiezen of je blijft zitten of gaat staan. Het is namelijk eenvoudig in hoogte verstelbaar, net als de NILSERIK tekenkruk. Maak je studieplek af met de RIGGAD led-bureaulamp waarmee je ook je smartphone eenvoudig draadloos kan opladen.

Back to School - Eigen Leerplek Creëren met IKEA - Ikea Bureau Lillasen.  - MEER Werkplek Tips... (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Bamboe en berken
De schrijver in de dop kan overal in de kamer studeren aan het LILLÅSEN bureau. Dit bamboe bureau is vrijstaand en hoef je dus niet tegen een wand te plaatsen. De VÅGSBERG / SPORREN bureaustoel van berkenfineer past er goed bij. In de VALJE open kasten kan je al je studieboeken en je eigen werk kwijt. Kleed de kast aan met een plant of andere natuurlijke materialen. Bron: Ikea.nl

Google+