Kikker Behang en Posters - KEK Amsterdam

Kikker Behang en Posters - KEK Amsterdam

Babykamer en Kinderkamer Trends: Kikker Behang en Posters uit de Kikker Boeken van Max Velthuijs – MEER Kinderkamer Trends… (Foto KEK Amsterdam  op DroomHome.nl)

Al ruim een kwart eeuw zijn de boeken over Kikker van Max Velthuijs absolute bestsellers. Voor de vele fans van deze nationale bekendheid heeft KEK Amsterdam waanzinnig nieuws: in de spiksplinternieuwe behang- en postercollectie staan de klassieke illustraties van Kikker en zijn vriendjes centraal. Geef de baby- of kinderkamer een frisse look met het vrolijke behang of een mini-makeover met kleurrijke posters van Kikker en zijn vriendjes.

Verliefd op Kikker
Met Kikker is verliefd wist schrijver en illustrator Max Velthuijs ruim vijfentwintig jaar geleden al de harten van kinderen en hun ouders te veroveren. Welk kind is er niet verliefd op Kikker en zijn vriendjes Eend, Rat, Varkentje, Haas en Beertje? Daarom is KEK Amsterdam met de rechthebbenden van Max Velthuijs een exclusieve samenwerking aangegaan: een geweldige collectie Kikker behang en posters met de leukste illustraties uit de bekendste Kikker-boeken. Een absolute musthave voor kleine én grote Kikker-fans.

Kikker en KEK Amsterdam
De exclusieve Kikker-collectie van KEK Amsterdam bestaat uit patroonbehang en behangranden in de frisse kleuren zachtgroen, babyblauw, lichtroze en gebroken wit, vier wand-vullende Wallpaper Stories (fotobehang) en zes posters op A2-formaat.

Babykamer en Kinderkamer Trends: Kikker Behang en Posters uit de Kikker Boeken van Max Velthuijs – Tuinieren en Bladeren Rapen. (Foto KEK Amsterdam  op DroomHome.nl)

Voor de collectie is onder meer gebruik gemaakt van klassieke afbeeldingen uit de populaire boeken ‘Het jaar van Kikker’ en ‘Kikker is verliefd’. De nieuwe collectie is verkrijgbaar vanaf € 14,95 voor een poster, € 39,95 voor een behangrand, € 99,95 voor een rol patroonbehang en € 259,95 voor een volledige Wallpaper Story.

Google+