Kinderkamer & Speelgoed Trends | Design Poppenhuis!

Kinderkamer & Speelgoed Trends - Design Poppenhuis

Speelgoed Poppenhuis voor Interieurontwerpers in de Dop

Kinderkamer & Speelgoed Trends – Design Poppenhuis Wood van Boomini! – Prachtig Poppenhuis met Design Meubels & Woonaccessoires voor Interieurstylisten & Interieurontwerpers in de Dop – MEER Kinderkamer Trends … (Foto Boomini Poppenhuis, Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)

Design Poppenhuis Wood van Boomini, Perscentrum Wonen   

Wie de beroepskeuze van de kids al op jonge leeftijd wat wilt sturen, koopt een boomini poppenhuis. Als de kleintjes spelen met zo’n interieur, één waar de meeste volwassen huiseigenaren enkel van kunnen dromen, moeten daar toch wat binnenhuisarchitecten en stylisten uit voortkomen.

Kinderkamer & Speelgoed Trends – Design Poppenhuis Wood van Boomini! – Prachtig Poppenhuis Keuken met Design Meubels & Woonaccessoires voor Interieurstylisten & Interieurontwerpers in de Dop – MEER Kinderkamer Trends … (Foto Boomini Poppenhuis, Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)

Keuken - Design Poppenhuis Wood van Boomini, Perscentrum Wonen    

De poppenhuizen van het Poolse merk zijn dan ook niet zomaar speelgoed: de huizen met de namen WHITE en WOOD werden ontworpen door een heuse architect, de inrichting door een interieurontwerper.

De eigenaar van boomini, Joanna Kruszec, werkte voorheen in de luxe mode-industrie. Nadat ze zelf moeder werd én een tentoonstelling over modelwoningen in het MOMA in New York bezocht, besloot ze tot een carrièreswitch. Met deze fraaie speelmeubels tot gevolg. Volgens Kruszec doen ze niet onder voor andere klassieke designerstukken in huis.

Kinderkamer & Speelgoed Trends – Design Poppenhuis Wood van Boomini! – Prachtig Poppenhuis Woonkamer & Dakterras met Design Meubels & Woonaccessoires voor Interieurstylisten & Interieurontwerpers in de Dop – MEER Kinderkamer Trends … (Foto Boomini Poppenhuis, Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)

Woonkamer & Dakterras - Design Poppenhuis Wood van Boomini, Perscentrum Wonen   

Daarmee brengt ze het poppenhuis terug tot wat het vroeger was: een kunststuk gemaakt door getalenteerde kunstenaars en timmerlieden, in die tijd enkel te vinden in paleizen en adellijke residenties.

Kinderkamer & Speelgoed Trends – Design Poppenhuis White van Boomini! – Prachtig Poppenhuis met Design Meubels & Woonaccessoires voor Interieurstylisten & Interieurontwerpers in de Dop – MEER Speelgoed … (Foto Boomini Poppenhuis, Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)

Design Poppenhuis White van Boomini, Perscentrum Wonen   

Deze moderne poppenpaleisjes zijn helemaal kindproof en dus perfect om mee te spelen – ook voor volwassenen met stylingambities.

Bron: Perscentrum Wonen

Google+